Şimdi Ara

Teknosa Axess’e özel %10 Chip-para kampanyasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Axess’e özel %10 Chip-para kampanyasi , 22-23 Mayis 2012 tarihlerinde, sadecewww.teknosa.com adresinden, Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Carrefour Axess , Citi Wings, Citi Axess kart ve de sanal kart ile yapilan 200 TL üzeri tek ödeme ve vade farksiz taksitli islemlerde geçerli olup, %10 Chip-para kampanyasindan kazanilacak puan tutari en fazla 200 TL olacaktir. Kazanilan chip-para 1 gün sonra karta yansiyacaktir. %10 Chip-para kampanyasindan her müsteri 1 kez faydalanabilir. Wings ile yapilan islemlerde chip-para degerinde ekstra mil puan kazanilacak olup, kazanilan mil puanlar islem tarihinden 1 gün sonra yüklenecektir. Kampanya kapsaminda yapilacak alisverislerde teknosa.com hediye çeki kampanyasi geçerli degildir.

• Ben 37ls5600 aldım tam 23.59 da.Akbankta 23.59 da görülen işlem teknosada 00.02 gözüküyor.hangisi geçerli olur acaba????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erhan07

Ben 37ls5600 aldım tam 23.59 da.Akbankta 23.59 da görülen işlem teknosada 00.02 gözüküyor.hangisi geçerli olur acaba????

Mantıken akbank'takinin geçerli olması gerekir,kampanya banka tarafından düzenleniyor sonuçta ve kendi kayıtlarında saat kaçta işlem yapılmışsa onun geçerli olması gerekir.
    Yinede bankayı arayıp sorun bence.
  • Fiyatlar artmış zaten, hafta sonu 3100 TL olan Led Tv şuan 3329TL, max 200 TL puan kazanılabiliyor,sonuçta eskisinden pahalı oluyor. Fiyata bakın, eski fiyattan almışsanız uğraşmaya değmez, yeni fiyattan kampanya dışı almışsanız iptal hakkınız var, iptal edip yeniden sipariş verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistral34 -- 24 Mayıs 2012; 9:25:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

quote:

Orijinalden alıntı: Erhan07

Ben 37ls5600 aldım tam 23.59 da.Akbankta 23.59 da görülen işlem teknosada 00.02 gözüküyor.hangisi geçerli olur acaba????

Mantıken akbank'takinin geçerli olması gerekir,kampanya banka tarafından düzenleniyor sonuçta ve kendi kayıtlarında saat kaçta işlem yapılmışsa onun geçerli olması gerekir.
    Yinede bankayı arayıp sorun bence.

Bankayı aradım ,Bizimki geçerlidir dedi,Teknosayı da aradım o da bizimki geçerli dedi :)Bakalım yarın belli olur :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.