Şimdi Ara

TEKNOSA ANKARA ETLİK ANTARES AÇILIŞINDAN SÜPER FIRSATLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
15.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cümleten selamlar...Ankara'dan sıcak fırsat takipçisi olarak bu konuyu bu zamana kadar neden kimse düşünüpte açmadı diye içim içimi yedi bu saatte ve dayanamadım ben açayım dedim...
    Bildiğimiz üzere Ankara, yeni bir alışveriş merkeziyle tanıştı ANTARES adında ve daha önceleride bildiğiniz üzere geçen günlerde olaysız sorunsuz ElectroWorld teknoloji mağazasının açılışından sonra şimdi de TEKNOSA yeni bir mağza açılışı yapmış...Geçen günlerdede yine Panorama(ORAN) alışveriş merkezine bir mağaza açan Teknosa zinciri şimdide yeni tüketim çılgınlığı için Etlik'teki ANTARES alışveriş merkezini seçti...
    Ben 14.12.2007 tarihli Hürriyet gazetesinin Ankara baskısında(ekinde değil) gördüm bazı kampanyaları ve bana aşırı şekilde cazip geldi ve bunların bir kaçınıda burada sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum...

Öncelikle şöyle bir kampanyası var ki çok muazzam: 150 YTL ve üzeri alışverişlerinizde özel ürünler(kendi çaplarında indirimli) dışındaki ürünlerde 50 YTL hediye çekinin yanısıra birde orijinal Türkiye forması hediye ediyorlar...
    Ayrıca muazzam bir fiyat 4GB'lık Verbatim marka USB Flash Bellek için geçerli: 39 YTL
    Bir diğer dikkatimi çeken teknosanın ana sayfasındada indirim olarak duyrulmuş olan Nikon D40 modeli(tam emindeğilim modelden) sitelerinde 1299 YTL gibi bir rakamda bu mağazada 999 YTL...
    Muazzam bir şekildede LCD TV vardı 2 adet haaa birde unutmadan Toshiba Notebook vardı 800küsür YTLmiydi neydi...şu anda gazete önümde olmadığından ötürü yalan yanlışta birşey söylemek istemiyoru ama flash bellek beni cezbetti...Allah kahretsin işte P.tsi son vizem var ve ona çalışmak zorundayım...Zorunda olmasaydım çok mükkemel fırsatlar var ama işte...Nasip işte...Ptesinden sonra birşeyler kalırsa gidip poşetleri doldurmayı düşünüyorum...Teknosa'nın kafaya taş mı düştü ne diyesim geliyor...tutamıyorum kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bussinesstr -- 15 Aralık 2007; 2:49:30 >

• Dün elektroya uğradığımda teknosanın önünde 50-60 kişi falan vardı, 20 dakka sonra kimse kalmadı. Merak ettim elektrodan sonra uğradım. Millet fiyatı 130ytl civarı olan hp yazıcıdan kucaklayıp duruyor! Ne hediye çeki ne diğer avantajlarla ilgili ilan, afiş falan görmedim. Sanırım indirimli olan hp (fiyatını bilmiyorum) önünde görevliyle bir amca tartışıyordu.
    -görevli: ürün kalmadı
    -amca: o zaman bunu ver (sergilenen ürünü kasdediyor)
    -görevli: bu da satıldı
    -amca:(kızgın bir şekilde) kendi admlarınıza ayırıyorsunuz, bizede kalmadı diyorsunuz

Teknosanın yapacağı bu kadar olur, yarım saatte 50-60 kişinin bitirdiği bir kampanya. Merak ettim şimdi indirimdeki laptop kaç taneydi!
  • @hegoatANKARA:
    dostum kampanyada olan ürünlerde indirim yapıldığı için zaten hediyeçeki ve forma vermeyeceklerini gazete ilanındada yazmışlardı zaten ama bilemiyorum taabi genede gidip görmek lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bussinesstr -- 15 Aralık 2007; 13:54:47 >
  • verbatim usb bellek mi muazzam fiyata piyasada böylesini bulmak pek mümkün kingston 2 gb falan 22 lira ediyor şu günlerde geri kalan fiyatları bilemem de benim bildiğim teknosa indirim falan yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow3804 -- 15 Aralık 2007; 14:54:30 >
  • dün electrodaydım teknosaya girmek aklımın ucundan bile geçmedi
  • Dün ben de Elektroword den sonra Teknosa ya uğradım. İndirimli laptop kaldı mı dedim. Görevli anlamsız anlamsız yüzüme baktı o da neymiş der gibi. Sonra da bütün modeller burada dedi. İndirimli hiç bir şey göremedim. Teknosa da çok az insan vardı. Real in elektronik bölümü bile daha kalabalıktı. Sanırım gelen insanları Teknosaya da çekmek için basit bir taktik. 2-3 laptopu ve diğer ürünleri satıcılar aralarında paylaşmıştır. Belki dışarıda satın alan 2-3 kişi olabilir.
  • Walla arkadaşlar ben orasını bilemicem müşteri çekmek isterler yoksa başka birşey mi isterler ama walla gazete ilanıyla gideyim o zaman...bende tırsmaya başladım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar az önce Teknosa'dan geldim...Dayanmadım gidip görmek istedim...hem gittiğimde ççoook ama çook iyi oldu çünkü bnm üstte yazdığım fırsatlar sadece 1 günlük olup ayın 14ünde geçerliymiş ama 15inide dahil etmişler...yani bgn sondu...kaçırmadığıma çook ama çook sevindim...Bir arkadaşımız yazıcı yok demiş fakat bayaa vardı ve bayaaada satılıyordu...walla ihtiyacım olsaydı alacaktım ama gerek yoktu işte...flashbellekler desem yine aynı...Teknosa fazla kalabalık değildi çünkü biraz sapa kalmıştı diğer mağazalara göre ama işini bilenler vardı hep teknosada...Ben 2 adet Samsung E250 aldım 199 YTL'den bonus ve advantage kartımı 6 ay taksitli şekilde kullanarak ve iki ayrı faturaya 50şer YTL'den 2x50=100 YTL çek aldım...Bu arada hem çek heö forma vermiyorlarmış...ya çek ya forma dediler...bende eyw dedim...yani sonuç olarak bana E250'lerin gelişi 199*2=398YTL-100=298YTL'ye geldiler / 6 şeklinde baya cazip bir alışveriş oldu...Fakat mağaza yetkilisiyle bir görüşmem oldu bu çekler konusunda...çekleri 2 gün sonra herhangi bir teknosa mağazasında aktif birşekilde kullanabiliyormuşuz...o beni biraz üzdü ama hayırlısı dedik eyw dedik o kadarıda olsun dedik...saolsunlar çok ilgilendiler benimle...bu fırsat kaçmazdı ama bu akşam sonmuş dediğim gibi kampanya fiyatları...Bilgilerinize...

• Teknosa gel sana 10 liraya 4gb flash bellek veriyorum dese bile 30 kere düşünüp daha sonra alışveriş yaparım
  • nie ki ozgur noldu...kötü bir olay mı yaşadın orada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bussinesstr -- 15 Aralık 2007; 21:51:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur

Teknosa gel sana 10 liraya 4gb flash bellek veriyorum dese bile 30 kere düşünüp daha sonra alışveriş yaparım

+1

Ben samsung 226bw yi piyasadan 610 ytl ye aldım.Teknosada 785 ytl idi.
    Gayet makul fiyatlar veriyor teknosa
  • çeklerle ilgili sorun tam olarak nedir businesstr. iki gün sonra kullanmak zorunlu gibi bişi mi. yoksa çrk yanıyor falan mı
  • teknosa samsung E250 yi 199 a satarken antaresde

3 yan dükkanda 185 YTL idi ve nedense kimse oradan almıyordu :)
    ilginç
  • quote:

çeklerle ilgili sorun tam olarak nedir businesstr. iki gün sonra kullanmak zorunlu gibi bişi mi. yoksa çrk yanıyor falan mı

@yedikeresekiz: Walla kardeş bana mağaza satış sorumlusu arkadaşta öyle dedi, kasiyerlerde...2 gün sonra aktif hale geliyormuş çek...çekin arkasında bir seri numarası var onun aktif hale gelmesi lazımmış kasaların okuyabilmesi için...olay bu...

@erdemdengel:
    dostum harbiden öyle bir durum vardı...yahu içim acıdı aslında biliyormusun...herifler sırf teknosayla rakabet için fiyatta güzellik yapmışlar ama millet sadece promosyon kağıdına bakıp bakıp gene teknosa gidiyordu...mesela ben...abi teknosa bana hakkatten çok karlı geldi açıkçası dediğim gibi 2 tel aldım 100 YTL'yi geri alacam bir sorun çıkmazsa ama sanırım çıkmaz gibi çünkü oradaki mağaza satış sorumlusu arkadaşla ufak bir anlaşmada yaptım yane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bussinesstr -- 16 Aralık 2007; 0:28:19 >

• hala var mı bu hediye çeki muhabbeti felan... yarın gitsek olur mu
  • 15 16 aralık diye yazıyodu bugünkü hürriyet gazetesinde.
  • walla dostlar benim bildiğim hatta muhabbet konusunda bile geçen kampanya tarihleri 14 Aralık'tı diye...talep doğrultusunda 15ini kadar uzatıldığı fakat bir dostum diyorki 16sı...orasını bilemicem ama öyleyse vatandaş kaçırma bu kampanyayı derim...git yazıcı al, git telefon al, git ne istersen al fiyatlar güzel kampanyalı...
  • hediye cekinin kullanim sartlarini iyi oku. O cekin parasini geri vermezler, alisveriste kullanabilirsin (sadece teknosa tabiiki) ve belli bir alisveris limitinde kullanabilirsin. Ve tabiiki kesinlikle bir son kullanma tarihleri de vardir.
  • Ben parasını geri alırım demedimki zaten üstadım...Ayrıca sanırsam limitte yok yani...Sadece 50 YTL'lik çek...git ne alırsan al 50 YTL'ye kadar...öyleki zaten oradada sordum bunu limit mimit ayakları varmı diye...varsa kırarım ayaklarınızı dedim...
  • Diğer konuya yazdım burayada kopyalayıp yapıştırayım.

quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Arkadaşlar kanuni bir boşluk var mıdır yok mudur bilemem ama size bir önceki kampanyadan ufak bir rakam vereyimde kampanyanın ne kadar BÖYÜK OLDUĞUNU anlayın.

Ankara'da 5M Migros dışındaki Migros'lara kaç tane sepet verilmiş biliyor musunuz?
    Topu topu 20'şer adet. (Bilgi mağaza müdüründen)

Kabaca 4.5 milyon kişinin yaşadığı bir şehire ayrılan promosyonlu sepet sayısı = 18 Mağaza x 20 = 360 + 5M Migrosta satılan sepetler. = Acaba yaklaşık olarak 500 tane filan mı?

Neden bilişim firmalarının yaptığı gibi paket sayıları hakkında bir bilgi vermiyorlar?

Geçen gün teknosa'nın Hürriyet'e vermiş olduğu 2 sayfa reklamın en altında küçücük harflerle yazılmış ürün adet bilgileri vardı.
    Misal canavar notebook'tan sadece 20 adet.
    Nikon kameradan sadece ve sadece 10 adet gibi...

İyiki ülkemizin ÇOK BÖYÜK FİRMALARININ ELİNE KALMIYORUZ.
    Zaten amaçları hizmet vermek olmayan, yakın bir zaman içinde yabancı BÖYÜKLERE satmak için şube açıp durdukları işletmeler...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.