Şimdi Ara

Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
11
Favori
51.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan bilgisayar internetten alışveriş yapanlar rahat olsunlar ekstreye simdi baktım 150 lira indirim yapılmış teşekkürler paraf...

Orijinalden alıntı: bluespace06

Vatan bilgisayar internetten alışveriş yapanlar rahat olsunlar ekstreye simdi baktım 150 lira indirim yapılmış teşekkürler paraf...

Hocam sizin işlem dönemici islemlerde indirimsiz göründü ancak ekstre oluşturulurken indirim yansımıs? Dogru mu anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar maalesef kampanyadan yararlanamadım, işlem dönemiçini yansımış, ayın 14'ünde hızlıal.com dan altın almıştım. İkinci kez müşteri hizmetlerini aradım, ısrarla hızlıal.com'un kampanyaya dahil olmadığını belirttiler. Hızlıal.com 'un Gold Teknoloji Marketi olduğunu ısrarla belirttim fakat bir türlü anlaşamadık. 30 TL parafgünüm indirimi ve 21 TL paraf puan yüklenmiş, en azından zararım kurtuldu. Şikayet etsem sonuca varamam çünkü kampanyada Gold Teknoloji Marketleri diyor, rahatlıkla hızlıal.com dahil değildi diye savunmaya yapacaklardır.

Orijinalden alıntı: beytepe

Arkadaşlar maalesef kampanyadan yararlanamadım, işlem dönemiçini yansımış, ayın 14'ünde hızlıal.com dan altın almıştım. İkinci kez müşteri hizmetlerini aradım, ısrarla hızlıal.com'un kampanyaya dahil olmadığını belirttiler. Hızlıal.com 'un Gold Teknoloji Marketi olduğunu ısrarla belirttim fakat bir türlü anlaşamadık. 30 TL parafgünüm indirimi ve 21 TL paraf puan yüklenmiş, en azından zararım kurtuldu. Şikayet etsem sonuca varamam çünkü kampanyada Gold Teknoloji Marketleri diyor, rahatlıkla hızlıal.com dahil değildi diye savunmaya yapacaklardır.

4077 sayılı Tüketicinin Korunması hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik gereğince, alıcıların teslimat tarihinde itibaren 7 gün içinde cayma haklarını kullanarak, sebep göstermeden ve "kargo ücreti ödemeden" ürünleri iade etme hakları vardır. Yönetmeliği her kurumun uygulaması gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnyvz -- 16 Haziran 2013; 9:51:14 >

• hsnyvz H kullanıcısına yanıt
    Altın alımları için de geçerli mi peki ? Zira altın alımlarında iade kabul edilmiyor tarzında bir şeyler okumuştum alırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukadami

quote:

Orijinalden alıntı: bluespace06

Vatan bilgisayar internetten alışveriş yapanlar rahat olsunlar ekstreye simdi baktım 150 lira indirim yapılmış teşekkürler paraf...

Hocam sizin işlem dönemici islemlerde indirimsiz göründü ancak ekstre oluşturulurken indirim yansımıs? Dogru mu anladım.

Hayır daha önce işlem provizyonda görünüyordu şimdi ekstreye yansımış indirim.

Orijinalden alıntı: htepeli

hızlı al aldan altın alacaktım. paraf günüm olan bu günü bekledim. bugün hızlı aldan alışveriş yapıp mesajı alan var mı.

Dün aldım, indirim felan olmadı, aynen dönemiçi islemlere yansıdı

Orijinalden alıntı: hukukadami

quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

hızlı al aldan altın alacaktım. paraf günüm olan bu günü bekledim. bugün hızlı aldan alışveriş yapıp mesajı alan var mı.

Dün aldım, indirim felan olmadı, aynen dönemiçi islemlere yansıdı

riske atmayalım o zaman. bilgilendirme için teşekkürler..

Orijinalden alıntı: dincerZ

Sanal pazar için kesin konuşacak arkadaş var mı ?

Daha önceki sayfalardan birinde bır arkadas yararlandigini yazmış.

Sanal pazar oluyor arkadaşlar

quote:

bugün yaptınız, bugün indirim smsi geldi ve dönem içi işlemlerde indirim yansıdı değil mi hocam? şimdi yapmayı düşünüyorum ama emin olamıyorum, ekran alıntısı var mı?

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

quote:

quote:

bugün yaptınız, bugün indirim smsi geldi ve dönem içi işlemlerde indirim yansıdı değil mi hocam? şimdi yapmayı düşünüyorum ama emin olamıyorum, ekran alıntısı var mı?

Hocam az önce yaptım. Henüz dönem içine yansımadı. Ancak alışverişi yapar yapmaz 150 lira indirim kazandınız diye geldi. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

• Bende vatannin web sitesinden aldim hemen 150 tl indirim kazandiniz mesaji geldi donem ici islemlerde gorunmuo on provisyon mu ne orda suanda gorunuo bekliom

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

Bende vatannin web sitesinden aldim hemen 150 tl indirim kazandiniz mesaji geldi donem ici islemlerde gorunmuo on provisyon mu ne orda suanda gorunuo bekliom

Hocam dönem içi işlemlerinize +150TL paraf babalar günü indirimi olarak yansıyınca haber ederseniz biz de ona göre yaparız alışverişimizi.

Çok teşekkürler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.