Şimdi Ara

Teknoloji fakültesi korkusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben puanım az olduğu için mtok yazıcam ama birileri diyor yazma imza yetkisi alınırsa geçmiş olsun .
    Eğer öyle bişey olursa tercihlere son 1 gün kaldı hepsini silerim seneye denerim lütfen yardımcı olun.
    Mtokların geleceği nedir ?

• geleceği kim bilebilir ki.

puanım az diyorsun zaten başka ne yazabilirsin ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

geleceği kim bilebilir ki.

puanım az diyorsun zaten başka ne yazabilirsin ki.

Puanım az ama hedefim buydu zaten mtoklar için az puan istiyordu bende fazla zorlamadım. Ama imza yetkisi falan alınırda mühendis olamazsam bölümden mezun olmamın hiç bir anlamı yok .
    Eğer öyle olursa seneye mühendislik fakültesi için çalışırım.
  • google'dan araştırdım, var diyo imza yetkisi. Sonradan geri alınır mı diye soruyorsan burası türkiye her şey olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

google'dan araştırdım, var diyo imza yetkisi. Sonradan geri alınır mı diye soruyorsan burası türkiye her şey olabilir.

Evet imza yetkisi var şuan. Ama alınır mı diye sordum da gerçi geleceği kim bilebilir
    Aslında içimde huzursuzluk oldu da birilerinin yok ya alınmaz imza yetkisi olur mu öyle şey gibilerinden laflar söylemesini bekledim içimi rahatlatmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haswel -- 17 Temmuz 2013; 11:55:38 >
  • O riski göze alıcaksın,burası Türkiye herşey olabilir.Kararı sen vericeksin.
  • eşşeğimi sağlam kazığa bağlayım diyorsan mühendislik fakültesi yaz:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp-Mühendislik Konusu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

eşşeğimi sağlam kazığa bağlayım diyorsan mühendislik fakültesi yaz:D

Doğru söylüyorsun da 1 senem daha kaybolacak :(
  • sıralamanı ve hangi müh istediğini yazarmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

O riski göze alıcaksın,burası Türkiye herşey olabilir.Kararı sen vericeksin.

Artık risk alıcaz eğer imza yetkisi alınırsa tekrar hazırlanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

sıralamanı ve hangi müh istediğini yazarmısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haswel -- 18 Temmuz 2013; 6:45:23 >
  • Eğer sen kayıt olduktan sonra imza yetkisi alınırsa , sen mezun oldugunda senin imza yetkin olur. İmza yetkisi alındığında sadece o dönemden sonra gelecekler için geçerli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedininabisininkedisi

Eğer sen kayıt olduktan sonra imza yetkisi alınırsa , sen mezun oldugunda senin imza yetkin olur. İmza yetkisi alındığında sadece o dönemden sonra gelecekler için geçerli olur.

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedininabisininkedisi

Eğer sen kayıt olduktan sonra imza yetkisi alınırsa , sen mezun oldugunda senin imza yetkin olur. İmza yetkisi alındığında sadece o dönemden sonra gelecekler için geçerli olur.

kesinlikle.bunu kaç sefer hocalarımdan fln duydum.forumlarda gezerken de baya duydum bu cümleyi.mantıklı da aslında.bi de şöyle düşün sen tekniker olacaksan okuduğun bölüm neden 'x MÜHENDİSLİĞİ' olsun? çekemeyen insanların uydurduğu yalanlara gelmeyelim lütfen.bende meslek liseliyim hiç takmıyorum valla bu tarz fesat insanları.keyfineee bak kardeşim.(siyasi olarak bakmayalım işe) baştaki insanları sevmiyorum ama onlar orada olduğu sürece bizim sırtımız yere gelmez diye düşünüyorum (meslekler).TMMOB unda yetkileri bakanlığa verildi artık.adamın hedefi 2023 kaybedicek gibi de görünmüyor.10 seneye kadar da mezun oluruz herhalde?:)

• TMMOB Teknoloji fakültesi

Verdiğim linkdeki gibi hala TMMOB imza yetkisi vermemektedir.İmza yetkimiz var diyenler kendini kandırmaktadır.Verdiğim link haberi 1 Ocak 2013 aittir yani yeni sayılabilecek bir gelişme.Giren arkadaşlar teknolog olarak mezun olabilirsiniz bu riski hesaba katın öyle yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goddftr16

TMMOB Teknoloji fakültesi

Verdiğim linkdeki gibi hala TMMOB imza yetkisi vermemektedir.İmza yetkimiz var diyenler kendini kandırmaktadır.Verdiğim link haberi 1 Ocak 2013 aittir yani yeni sayılabilecek bir gelişme.Giren arkadaşlar teknolog olarak mezun olabilirsiniz bu riski hesaba katın öyle yazın.

O karar iptal oldu. Şu an imza yetkisi var.
  • Eger bilgisayar okuyacaksan imza yetkin var yok onemli degil. Adamlar senin bildigin programlama dillerine bakar. İs ilanlarina bakarsan Matematik bolumu okuyup ilandaki programlama dillerini biliyorsan Yazilim Uzmani bile olabilecegi i gorursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoloji fakültelerinin imza yetkisi olacak o konuda sıkıntı yok...

zaten makine, inşaat veya elektrik dışındaki mühendisliklerin imza yetkisi yok...
  • Teknoloji fakultesi cikisli adama altin imza da vursan(pardon versen olacakti), gene teknoloji fakultesi cikislidir, müügghendiz oldum diye kendini kandirmamali bosuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Teknoloji fakultesi cikisli adama altin imza da vursan(pardon versen olacakti), gene teknoloji fakultesi cikislidir, müügghendiz oldum diye kendini kandirmamali bosuna

Öyle bi konuştun ki sanki ülkemizde mühendislik fakültesinden çıkan herkes dört dörtlük. Bu işler kendini geliştirmekten geçiyor teknoloji fakültesi mühendislik fakültesi diye ayırmaktan değil. Sağlam bir ingilizce ve mesleğine hakimsen kim seni dışarda bırakabilir ki? Kaldı ki teknoloji fakültesinde o bölümle ilgili daha mı az eğitim veriliyor? Hayır. Aksine daha çok pratiği geliştirme adına uygulama yapılıyormuş duyduğuma göre. Bence diplomada ''Xxx Mühendisliği'' yazıyorsa o iş bitmiştir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.