Şimdi Ara

Teknoloji bir Moda oldu artık ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecenlerde HD yayinlarini elestirmistim simdi de kafayi 3d ye taktim .

Tv de kayitli 3d videolardan bi beyin ve birde balik belgeseli izledim .Beyin belgeseli inanilmazdi sanki elimi uzatsam tutacaktim . Baliklar sadece bir kac sahnede disari ciktilar ve bir cocuk gibi mutlu oldum . UUUUU teknoloji nereleregelmis dedim AMA Basta .... 3d renkleri cansiz yapiyor ve goruntuyu bozuyordu butun gun basimin agirmasi da cabasi . 100 dk lik bir filmin 10 dksinda disari cikacaklar diye cansiz filmler seyrediyoruz . Basta cok hosuma gittigini kabul etmeliyim ancak dusundum ve bu ne ise yariyor ? diye dusunmedim degil .

Kandirilmaktan nefret ediyorum . Moda haline geldi artik teknoloji . Nasil bayanlar modaya uyacaz diye tekstil sirketlerine para akitiyorsa ayni.sey teknoloji de biz erkekler icinde gecerli .

Teknoloji gelismesin demiyorum ama ... ayni tv ikiside rahatlikla 3d goruntuyu verebilecek tv ler ancak sadece birine 3d konuyor ki 3d den ayriyetten para kazanabilsin . Bu oyunlarin zoruma gitmedigini soylesem yalan kokar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 3 Aralık 2012; 12:20:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.