![]() Teknofest ‘ teki en iyi üniversiteler belli oldu . 1 - YTÜ 10 derece 2 - İTÜ 6 derece 3 - KTÜ 6 derece < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teknofest Teknik Ünv. Rüzgarı [YTÜ , İTÜ , KTÜ]

-
-
Aslında GTÜ 1. olmuş ama diğer unilere ayıp olmasın diye listeden çekilmiş diye duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ytu tayfa toplan
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ytu > hacettepe + gtu + iyte
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ne kadar teknik okulda okumasamda harbiden bu ktü en underrated üni olabilir ya
Ynalış yazmışım .d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicidalMert -- 3 Kasım 2020; 17:26:8 > -
-
Ktü hakkında bir fikrim yok ancak YTÜ ve İTÜ bu başarıları Amerika ve Avrupa ‘ da da yakalıyorlar ve yarışmalarda Türkiye ‘ nin açık ara en iyi üniversiteleri
Ytü çöp len m* gtü iyte varken ytü kim derlerdi tercih zamanı
Bu yarışmalarda otonom İHA , roket , denizaltı , yenilenebilir enerji kaynaklarıyla çalışan araçlar ... yapılıyor .Ayrıca bu üniversitelerdeki takımlardan birçoğu Amerika ve Avrupa ‘ da da dereceye giriyor . Lisans öğrencilerinden nasıl şeyler ortaya çıkarmalarını bekliyorsun merak ediyorum . Bahsettiğin tier1 üniversitelerindeki öğrencilerin bitirme çalışmalarını bilmiyor olsak atomu parçalıyorlar sanıcaz . Ayrıca ODTÜ burada listeye girince tier1 listesinden çıkarman ironik olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalimantero -- 4 Kasım 2020; 15:4:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu yarışmalarda otonom İHA , roket , denizaltı , yenilenebilir enerji kaynaklarıyla çalışan araçlar ... yapılıyor .Ayrıca bu üniversitelerdeki takımlardan birçoğu Amerika ve Avrupa ‘ da da dereceye giriyor . Lisans öğrencilerinden nasıl şeyler ortaya çıkarmalarını bekliyorsun merak ediyorum . Bahsettiğin tier1 üniversitelerindeki öğrencilerin bitirme çalışmalarını bilmiyor olsak atomu parçalıyorlar sanıcaz . Ayrıca ODTÜ burada listeye girince tier1 listesinden çıkarman ironik olmuş |
Aslında GTÜ 1. olmuş ama diğer unilere ayıp olmasın diye listeden çekilmiş diye duydum
|
Ytu > hacettepe + gtu + iyte
|
Ytü çöp len m* gtü iyte varken ytü kim derlerdi tercih zamanı
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X