Şimdi Ara

TEKNOFEM YENİ KANALINA GEÇİYOR !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanırım yeni kanalı bu olacak videolar yükleniyor...
    https://www.youtube.com/user/femyayinlarim/videos

• Yazık ya, diğer kanala günlerce yüklemişlerdi. Şimdi emekleri heba oldu, yeniden yüklemek zorunda kaldılar. Ah YouTube ah yaptığın iş mi..
  • aynen neyse bizden geçtide yeniler yararlanır .
  • Olum gidin indirin yav öyle youtubea yüklenmesini beklemeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terörle Mücadele Şubesi'ne ve Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na yeni açılan sayfanın linkini de göndererek gerekli online şikayetleri yaptım. Umuyorum ki en kısa sürede yeniden kapatılacak.

Siz de biraz olsun vatanınızı seviyorsanız bu fetullahçı terör örgütünü şikayet edin. Bu paralellerin ülkemiz için yarattığı tehdit sizin sınavlarınızdan çok daha önemli bunu unutmayın.
  • Koç Burssuz kullanıcısına yanıt
    Kuşlarda bile daha çok akıl vardır senden
  • Koç Burssuz trolmüsün nesin bilmiyorum ama hayatımızın her alanına giren siyaseti şu foruma getirme. İnsanlar oradan fizik, matematik dinleyerek vatanı bölmüyo,hainlik yapmıyo,ülkemize zarar vermiyo. Bunu o sığır kafana sok artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu youtube kanalına bir bakın
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koç Burssuz

Terörle Mücadele Şubesi'ne ve Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na yeni açılan sayfanın linkini de göndererek gerekli online şikayetleri yaptım. Umuyorum ki en kısa sürede yeniden kapatılacak.

Siz de biraz olsun vatanınızı seviyorsanız bu fetullahçı terör örgütünü şikayet edin. Bu paralellerin ülkemiz için yarattığı tehdit sizin sınavlarınızdan çok daha önemli bunu unutmayın.

O kanal kapanırsa seni bulup severim : )

• İnşallah bu kanal kapanmaz da rahat rahat çalışırız.
    Videoları tam yüklerler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psyche of Batman

İnşallah bu kanal kapanmaz da rahat rahat çalışırız.
    Videoları tam yüklerler mi acaba?

Yüklenir yakında, eskisinden biraz yavaş yüklüniyor..

• Yüklenen tüm videolar kaldırılmış mı yoksa ben mi yanlış görüyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SpeRo-

Yüklenen tüm videolar kaldırılmış mı yoksa ben mi yanlış görüyorum ?

Evet kaldırılmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: BOUN-EE

quote:

Orijinalden alıntı: -SpeRo-

Yüklenen tüm videolar kaldırılmış mı yoksa ben mi yanlış görüyorum ?

Evet kaldırılmiş

Napmaya çalışıyorlar, anlamadım ki...

• Videoları yeniden yüklemeye başladılar ve artık daha da yavaş yüklüyorlar. Ama sanırım artık sırayla yükleyecekler. 9. Sınıf Matematik'in ilk konusunun ilk bölümüyle yüklemeye başladılar, hayırlısı..
  • Koç Burssuz kullanıcısına yanıt
    Şu zamana kadar beraber iş yapıyorlardı Işık Dershanesine gitmeyeni Polis & Asker yapmıyordu şimdi araları bozulunca mı bunlar Fetullahçı yada Paralelci oldu? Tayyip bey şu zamana kadar korudu kolladı boy boy fotoğraflar çektirdi Fetullah Gülenle şimdi mi adı ülke düşmanı oldu? Al birini vur ötekine. Siz ve sizin gibi zihniyetler olduğu sürece maalesef ülkemiz ilerlemeyecek, azıcık geçmişi bil olaya hakim ol öyle konuş. Fetullah Gülen'in kaynaklarını bitirmek için Dershaneleri kapattı adını da ''Dershane ayrımcılıktır, parası olmayan okuyamazmı yani'' oldu. Amacı Dershane sistemini bitirmek, ayrımcılığı ortadan kaldırmak değildi Fetullah gülene darbe vurmaktı. Şimdi daha çok ayrımcılık oldu önceden 2-3 bine dershaneye gidiliyordu bir şekilde artık ona da gidemeyeceğiz kimin özel hoca tutacak parası var? Laf edeceğinize oturun video yükleyenlere teşekkür edein.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.