Şimdi Ara

Teknofem İçin Bu Numarayı Arayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu numara altunizade yani femin merkezinin numarası bunu arayın biri açıcak ve diyecek ki fem yayınlarının numarasını vereyim size
    o vereceği numara yarım saat çalar ve hiç kimse açmaz sonra kendiliğinden kapanır bizi skiyolar anlayacağınız. teknofemde bi sıkıntı olduğu belli 1 günden fazla kapandığını kaç senedir görmedim, altunizade femi arayıp şikayette bulunalım en azından yoksa böyle 1 aya anca açılacak mal gibi kalıcaz
    teşekkürler türkiyem

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • offff su sene bitsin sonra ugrassinlar ya mapiyolarsa femle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya mezunum abi ya femden başka tamamı çözümlü doğru düzgün şey yok fakirliğin gözü kor olsun lant olsun be yeter ulan ya bi kerede bizim yüzümüz gülsün ulan be

• çok haklısın hocam tmler neysede fm için çok daha kötü oldu...
  • bizimkoyunmetalcisi B kullanıcısına yanıt
    aynen be kardeşim. şimdilik whatsapp gruplarıyla idare etmek durumundayız telefon açmaktan başka yapacak bi şey yok.
  • hadi bakalım gençler inşallah yüce rabbim görüp de aramayanın ellerini kırar inşallah sakat kalır arayın ulan açsınlar teknofemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olm bu nedir ya, o kadar fem aldık çözümlü diye saçmalığa bak, umarım açılır yoksa molotofları hazırlıyorum.
  • açmıyor gavatlar
  • Mezunlar olarak kafamıza bir taş düşmediği kaldı hadi bakalım kısmet sırada ne var jdididieieieieieis

• cevap vermediler bütün sistemi teknofeme kurmuştum ya lanet olsun
  • çalışamıyom bunlar yüzünden kaç gündür
  • Şimdi aradım adama sordum açılacak mı diye? ben bilmiyorum, bi numara veriyim dedi. Açmıyorlar, o numarayı aradım daha önce dedim, Benim yapabileceğim bir şey yok, burası şube dedi. Allah evlerinize ateşler salsın deyip kapattım telefonu.

1-2 hafta daha böyle giderse işimiz sakat
  • Ders çalışmaya kütüphaneye gidiyorum, bizim tayfayı almıyorlar. Evde çalışılmıyor, televizyon benim duvarın diğer tarafına asılı. Anneme kıs diye 100 kere söyledikten sonra kısıyor, içim rahat etmiyor iki dakika gidiyorum kadın haklı, duyulmuyor. Benim odadan tüm dizi canlı yayın. Halk kütüphanesi 5te kapanıyor ve de full kpss team akannes, hadi yer bulduk 5e kadar çalışmak bana yetmez hedef iühf. Hadi gittim çalıştım mecburen eve gelicem yine aynı terane.

Allaaaam.. Çalışmak istiyorum sanayiye mi başlayayım napayım , eyv insanlar böyle durumlarda dönüm noktalarını yaşarlarda bir de teknofem olayıyla beraber cidden çöküntü ovalar gibiyim

• kötü şeyler seziyorum ya aradım geçen seneki danışman hocamı -ki çok rahat 10 defa zaman gazetesine çıktı üst düzey bi fetocu- femler seneye isim değiştirecek falan diyo kaçamak cevap verdi adam
    femin dersanelerini kapadılar paso, gelir kaynaklarını da bitirmeye çalışıyolar dibine kadar kayyum atadılar tüm firmalarının. fem yayınlarını arıyoruz cevap veren yok, twitterda femrehberlik fem falan hiç tweet atılmıyo teknofem kapandığından beri, valla burnuma kötü kokular geliyo açılmayabilir teknofem.
  • fail-i.mechul.domates kullanıcısına yanıt
    Dostum bizdede çok ses var mecbur uyku saatlerini degistireceksin ben artık gece çalışıyorum. Ya aslında istanbuldaysan kitapisler eleman arıyor orada çalışıp ders calisabilirsin belki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.