Şimdi Ara

Teknobiyotik'ten indirimli ürün almayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teknobiyotik akortekin ürün satış magazi akortek ozamanlar ocz psu distribütörü idi ocz fatality 550 psu moduler sorun çıkınca buraya gönderdim bana üründe sorum var değişim olacak dendi neyse ürünü gönderdiler içinden high power modüler olmayan kendi kutusu olmayan daha önce kullanılmış ürün gönderdiler ürünü kabul etmedim gersin geri ürünü iade ettim onlara telefonla da arayıp durumu söyledim verdikleri cevap bu üründe ocz muadili dendi bende ürünü kabul etmediğimi geri onlara gönderdiğimi ve para iadesi olmasını istediğimi söyledim zar zor para iadesi yapıldı o gün bugündür 6 önce teknobiyotik n11 magazasindan kingston ram aldım sıfır di ama ne baloncuklu poşeti sarılmış tı ne de başka bir şey kargo poşetine konmuş gönderilmiş bu firmadan artık bir şey almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 27 Aralık 2016; 7:36:38 >
    |Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]|
    Lucy
  • Cuma gunu kasa siparis ettim sonrasinda siparisi iptal ettim ekran karti ucu ucuna sigiyodu burda yazilanlarida okuyunca iade sureci baya uzayacak gibi geldi sabah baktim iadeyi yapmislar sorun yasamadim ama diger arkadaslarin yasadiklari gercekten cok kotu
    Asus TUF B450M-Pro - Ryzen 5700X3D - MAG CORELIQUID E240 - MSI RTX 3060TI Gaming X - Corsair 4x8GB DDR4 3000 MHZ - Samsung 970EVO Plus 1TB - Samsung 860 EVO M.2 SSD 250GB - Samsung 840 PRO SSD 128GB - WD HDD1TB - Phanteks Eclipse P360A - Corsair RM650X - MSI MAG 274QEF QD E2
  • Sıfır ilani altında sıfır ücreti ile Kullanılmış ürün, outlet ürün satmak ne kadar büyük ayip ticari ahlaksizliktir Düşünsenize sıfır diye araba aliyorsunuz ama kullanilmis yada ayakkabi alıyorsunuz ama giyilmis önceden. yani yurt dışında böyle seyler oluyor mu sanmam ama bizim turk firmalari sadece teknobiyotik degil hemen hemen çoğu bunu hep yapiyor. iste biraz aldığı üründen anlayan bizim gibiler bunu fark ediyor ama çoğu vatandaşımız farketmiyor kullaniyor yazik millete. Bende takıntı oldu bi yakinim benden habersiz elektronik esya alsa ve benim. Haberim olmasa keyfim kaciyor. fiyatını ürünü ve satan yeri arastirmadan almalari hosuma gitmiyir 😊
    MSI x370 Gaming Pro Carbon**case:Phankteks P400s Black/White Thermaltake Riing fans**psu:Corsair CX850M**ram:16GB (8*2) Corsair 16 Gb DDR4 2400MHZ**hdd:Samsung 860 Evo 500 GB SSD + Adata SX8200 512 GB M2**monitor:AOC AGON 27" AG273QCX**headset:Hyper X Cloud II**

Mobile:Xiaomi Mi A2 Lite 64GB Gold
    Game: PS4 PRO 1 TB White
    Car:Peugeot 308 2021 Allure Sport Red.
  • Amazondan alın bu ali cengiz ayaklarına yatan Türk firmalarına para koklatmayın . İsterse vergi muafiyet sınırı 1 dolara düşsün yine de amazondan alın . El mi yaman bey mi yaman öğrensin zırtapozlar
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.