Şimdi Ara

Teknobiyotik P2 sistem çok uygun değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar linkteki sistem parçalara göre çok uygun değil mi ?

Anakartı - gigabyte b450m s2h yapacağım

işlemci r5 3600 ve r5 3500x arasında çok fark var mıdır arkadaşlar

ve arkadaşlar ekran kartı markası galax bu markayı hiç duymadım nasıldır bana sorun yaratır mı sistem genel hatları ile nasıl sizce ?

Fiyatına göre yorum yaparsanız sevinirim üstüne şunu koy bunu koy kesinde diyebilirsiniz 7000 TL ye kadar sınırım vardır.

Ama neredeyse aynı sistemi toplayıp şuradan al diyip 6700 tl filan cıkarmayın lütfen
    https://www.teknobiyotik.com/kampanyali-oyuncu-bilgisayarlari/teknobiyotik-p2-amd-ryzen-5-3500x-3-6ghz-rtx2060-6gb-16gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html

Bu sistem yerine teknobiyotik p2.5 sistem daha mantıklı geldi arkadaşlar bu arada
    https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-p2-5-oyuncu-bilgisayari.html

işlemci r5 3600 yapıp
    ssdyi adata xpg 512 gb yapıp 6420 TL gibi bir tutar oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areda1 -- 20 Temmuz 2020; 0:44:19 >

• Teknobiyotiğin kendisi uygun değil :)
  • tecrübeli arkadaşların yorumlarını ben de merak ediyorum.
  • İşlemci 6/12 yani R5 2600/3600 alınmalı, 6/6 işlemci bu saatten sonra alınmaz.

SSD olarak aynı fiyata Kingston A200 serisi nvme alınır.

Anakart Gigabyte B450M-S2H modeli olabilir, ufakta olsa üzerinde bir mofset soğutması var.

Psu'da kağıt üzerinde 12v 450w veriyor yazmışlar ama dayanıklılıkta nasıl çıkar bilemiyorum, günde 5-10 saat oyun oynayan birinde ne kadar yük altında stabil kalır tartışılır.

Kasa ve ramler kalabilir, ekran kartında da Galax'ta eski markalardandır, ancak 200 TL fark ile SUPER modeller varken düz 2060 'a kimse para vermez.
  • ProbLem! kullanıcısına yanıt
    neden hocam ?
  • LEON-X kullanıcısına yanıt

Hocam bu sistemi alacağım gibi duruyor

işlemci r5 3600 yapıp
    ssdyi adata xpg 512 gb yapıp
    High Power 750W 80+ Bronze

6720 TL gibi bir tutar oluyor
    tek korkum kaldı artık rtx2060 yeterli değil diyorlar 2060super e çıkamıyorum çok artıyor fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: areda1

neden hocam ?
    Alış veriş yapacağın firmayı araştır önce, onlarca konusu var.
  • ProbLem! kullanıcısına yanıt
    Sizin görüşünüzü öğrenmek istedim her sitenin onlarca konusu var hocam her sitenin vatanın dahi bir sürü şikayeti var kendiniz yazmışınız memnuniyetsizliğinizi siz bir sorun yaşadınız mı ?
  • areda1 kullanıcısına yanıt
    2 aydir burda sistem kovaliyorsun hic mi teknobiyotik konusu denk gelmedi?

senden az takiliyorum ben 2 tanesini yorum bile yaptim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    Yahu tabii ki denk geldim ama incehesaba da denk geldim vatan konusunada denk geldim her sitenin kötü yorumu sonuçta tüketici hakları gibi bir olay var elimize gelmezse ürün zamanında veya yanlış ürün gelirse gider gerekirse aylarca uğraşır fazlası ile alırım başka ne olaki
  • areda1 kullanıcısına yanıt
    sikayetvar com a da bak hocam sen ona göre o saydigin firmalari karsilastir ölc tart kendin karar ver. (sahsi görüsümdür, "indirimden" kutulu ve de kutusu daha önce acilmamis bir ürünü eger "mecbur kalirsam" ordan alirim, baska türlü yolum düsmez)

• kunGFu kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler yorumunuz için
  • quote:

Sizin görüşünüzü öğrenmek istedim her sitenin onlarca konusu var hocam her sitenin vatanın dahi bir sürü şikayeti var kendiniz yazmışınız memnuniyetsizliğinizi siz bir sorun yaşadınız mı ?
    Bana oradan bedava ürün verseler almam.

Kullanılmış, iade edilen arızalı ürünleri satan bir firma. Parayla rezil olmak isteyen, sinir krizleri geçirmek isteyen birisi varsa teknobiyotik ile alışveriş yapabilir.

Öneri istiyorsan, inventus bu piyasadaki en kral firmadır. Fiyaları diğer firmalara göre biraz pahalıdır ama sorun kesinlikle yaşamazsın.

Sinerji de güvenlidir. Ama illa teknobiyotik diyorsan karar senin.
  • Pek hazzetmem kendilerinden

• quote:

Yahu tabii ki denk geldim ama incehesaba da denk geldim vatan konusunada denk geldim her sitenin kötü yorumu sonuçta tüketici hakları gibi bir olay var elimize gelmezse ürün zamanında veya yanlış ürün gelirse gider gerekirse aylarca uğraşır fazlası ile alırım başka ne olaki
    Garanti konusunda sorun yaşarsan atarlanan müşteri hizmetlerine hazır ol.
  • quote:

Hocam bu sistemi alacağım gibi duruyor

işlemci r5 3600 yapıp
    ssdyi adata xpg 512 gb yapıp
    High Power 750W 80+ Bronze

6720 TL gibi bir tutar oluyor
    tek korkum kaldı artık rtx2060 yeterli değil diyorlar 2060super e çıkamıyorum çok artıyor fiyat
    SSD'yi SX8200 yerine, Kingston A2000 yaparsan 135 TL düşer fiyat.

teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Kingston A2000 500GB 2200MB/2000MBs NVMe PCIe M2 SSD (SA2000M8/500G) - SSD - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/ssd/kingston-a2000-500-gb-pcie-nvme-ssd-sa2000m8-500g.html

Psu olarak bu da yeterli gelir, seçtiğin psu ile arasında ki fiyata göre bakarsın ama bu da yeterli;

teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    High Power 650W 80+ Bronze Element Smart Mavi Ledli Güç Kaynağı (HP-EP-650S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-650w-80-bronze-element-smart-mavi-ledli-guc-kaynagi-hp-ep-650s.html

• Hocam teknobiyotikten korkuttular bende sabahtan sinerji,incehesp,teknobiyotik hepsini aradım bilgi almak icin bir tek teknobiyotige ulaşamadım diğerlerinin hepsine ulaştım özellikle incehesap çok güzel ilgilendi

• yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    Bana bu sistemi aldıracaksınız hocam 😂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.