Bildirim
Teknobiyotik Nasıl bir firmadır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yarın ödeme yapacağım görüşlerinizi bekliyorum^^ -
bildiğim kadarıyla sağlam bir firma sorun çıkmaz sanırım. -
1 senedir alisveris yaparim bir sorunla karsilasmadim. -
Kasa + psu aldım. Ertesi gün elimdeydi. -
2 defa alışveriş yaptım kredi kartıyla tek ödeme olarak aynı gün kargo ibaresi olan ürünleri saat 3 e kadar sipaşını verirsen aynı gün kargoya teslim ediyolar büyük bi ihtimallede ertesi gün elinde oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 18 Kasım 2011; 0:42:25 > -
tamam ozaman yorumlarınız için teşekkürler ödemeyi yapacağım yarın inşAllah -
kaypak bir firma
hele ki para ödemelerinde ,kestikleri paralarla sabıkalılar .bu yönünü düşünün derim -
Laptop soğutucusu ve güç kaynağı / Bilgisyar kasası / ekran kartı şeklinde bir ay içinde üç ayrı alışveriş yaptım sorun çıkmadı. Yalnız telefona çıkan kişiler çok ilgisiz. Başından savar gibi ve memnunsuz konuşuyorlar. Bunun dışında herhangi bir eksisini görmedim. -
Ellerinde olan ürünü ödemeni yaptığın gün gönderirler ancak Çağrı Merkezlerini aramak zorunda kalırsan işin zor olabilir çünkü telefona cevap veren olmayabilir veya çok zor verebilirler. Bunun dışında güvenelir bir firmadır.
Uyarı: Konu başlığına ekran kartının adını yaz ki konu silinmesin. Çünkü keske alaka oluyor.
"Teknobiyotik'ten 560ti Alımı" gibi olabilir başlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 18 Kasım 2011; 9:38:57 > -
Bence güzel CM942 HAF-X aldım gayet güzel hızlı çalışıyorlar bence VATAN VE NOVADAN iyi diyebilirim çok firmayla alışverişim oldu. -
Daha önce alışveriş yaptım sorun çıkmadı. Ayrıca üründe bir problem vs. olunca da çok iyi ilgileniyorlar. -
bir çok kez alış veriş yaptım. hiç bir sorun çıkarmadı ! her zaman zamanında teslimat yaptı.güvenilir firmadır. -
Daa 2 gün önce alışveriş yaptım. Ürünler dün elime geçti kargo teslimat vs hızlı lakin arkadaşların dediği gibi destek hattı çok ilgisizdi ve buda bence çok önemli aldığım oyuncu kasasında ufak bir sorun var monte ettikden sonra anladım ama bunun için geri göndermek istemedim sorunu çözebilmek için ticket attım bakalım nekadar yardım severler. Bence sadece ürünleri hızlı teslim etme dolandırıcılık vs gibişeylerin dışında sattığı ürünlerin arkasında durup durmamalarıda çok önemli. -
Destek hattı Kötü mesaj atınca ertesi gün anca ürün kargoya gönderilince mesaj attılar Telefona cıkan insan kimdi Bilmiyorum ama daha müşterilere sıcak yaklaşabilir bu açıdan pek beğenmedim İlla telefonla aramamız gerekiyor webdenaldan ürün aldım netsiparisten aldım böyle bir sorun yaşamamıştım -
quote:
İnventus varken yüzüne bakılmayacak bir firmadır.
3 kuruş için risk almak yerine gerçek müşteri memnuniyeti peşindeki İnventus tercih edilmelidir.
İlla başka firma ise direk müşteriden ürün kabul eden Çizgi gibi düzgün bir servisi olan ürünler (asus powercolor vb) tercih etmek ruh sağlığınızı korumak açısından faydalıdır.
Yorumlarım subjektiftir, tamamen şahsi tecrübelerime dayanmaktadır, kimseyle gereksiz polemiğe girmek istemem. (Meali, özelden söveni fena yaparım)
-
Niye sana sövsün ki bu yorumu yaptığın için veya o uyarıyı neden koyma gereği duydun ki? Daha önce böyle bir tartışma mı yaşadın acaba? -
Alışverişlerimde sorun yaşamadım. -
Urunu yollamamak yada gec yollama yapmazlar ama eger olaki bir sorunun olursa basina bela alirsin servisleri berbat. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nømad
quote:
İnventus varken yüzüne bakılmayacak bir firmadır.
3 kuruş için risk almak yerine gerçek müşteri memnuniyeti peşindeki İnventus tercih edilmelidir.
İlla başka firma ise direk müşteriden ürün kabul eden Çizgi gibi düzgün bir servisi olan ürünler (asus powercolor vb) tercih etmek ruh sağlığınızı korumak açısından faydalıdır.
Yorumlarım subjektiftir, tamamen şahsi tecrübelerime dayanmaktadır, kimseyle gereksiz polemiğe girmek istemem. (Meali, özelden söveni fena yaparım)
Evet İnventus çok ilgilidir hemen dönüş yapıyorlar ama ben webdenaldan sayısız ürün aldım bu zamana kadar bir sıkıntı olmadı önerebileceğim yerler arasındadır.
Benzer içerikler
- üçlü ara bellekleme nedir
- fiyat performans ekran kartı
- termal pad önerisi
- opengl mi directx mi
- intel iris xe graphics
- 5090 ti
- amd 9070 xt
- nvidia otomatik ayarlama nedir
- amd radeon 780m
- dlaa nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X