Şimdi Ara

TEKNO-GO.COM dolandırıcılıkta çığır açmış,konuya teşrif etmişler (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
6
Favori
42.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sosyal deney yapıyorlar bence, ülkede kaç tane saf çıkacak diye
  • Gün geçmiyor ki insanoğlu şerefsizlikte sınır tanımasın.. Bu olayı deşifre eden arkadaşımızı ayakta alkışlıyorum.

Son olarak;EY SİZ DOLANDIRICILAR, DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ VE SİZ CEHENNEMDE CAYIR CAYIR YANACAKSINIZ !!!11!!!
  • Beyler adamlar 3 tl'lik ürünleri tüm Türkiye'ye televizyonda 99 TL'ye sattılar. Bunların yaptığı ona benzer birşey. Genç ve aklı dolandırıcılığa odaklanmış lise bebesidir. Böyle bir e-ticaret sitesimi olur la :( Benim 2006'da açtığım blog sitesi gibi açmışlar. Avukatı bile varmış
  • bu konu dursun bilişim şubeye gönderelim, bu konuya bir defa yazdıklarına göre IP kayıt edildi, mesajı silse bile resmi başvuru sonrası dh yönetimi adresi vermek zorunda, sonrası bir sabah ansızın kapıda polis.
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Beyefendiye teşekkür edeceğinize kızıyorsunuz sanırım eğer mesajınız ironi içermiyorsa. Yapmayın, etmeyin... Böyle insanlar fazla yok, teşekkürü eksik etmemek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

Malkoçoğlu gibi tek başına siteyi dağıttın.

İçimden bu geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasal iade başvurusu için nereye yazıyoruz?
    quote:

HESAP NUMARASI :60619794/IBAN:TR36 0006 7010 0000 0060 6197 94
    DÖVIZ CINSI :TL
    ISLEM TUTARI :--
    ALACAKLI HESAP :93514811/IBAN:TR42 0006 7010 0000 0093 5148 11
    ALACAKLI ADI :ÖMER DUMANGÖZ
    ALICI TCKN/VD/VKN :61060357008
  • namusluların da namussuzlar kadar cesur olduğu forum dh
  • arkadaş tipu 90 a takmiş eline saglik. simdi gerisi polisin savcinin işi gerekli mercilere iletelim.

kim inanir bu amatörlere diyeceğim ama çarptiklari adam var trajikomik ...

• Kardeşim 10 numarasın. Konu için teşekkür ederim.

• Israrla dolandırıcı değiliz diye yırtınmışlar burda :) Konu eğlenceliydi.. Yenilerini bekliyoruz :)
  • tebrikler donanımhaber ahalisi siteyi çökertmişsiniz :)) bu şekilde ifşa ederek bu sahtekarları meydana çıkarmak lazım. http://www.ucuzlukcaddesi.com/ bu site de face de sık sık sponsorlu olarak karşılaştığım bir site. arçelik telveyi photoshop ta jacobs yaparak milleti kandırıyorlar, alanlara 20 liralık dandik elektrikli plastik cezve yolluyorlarmış. yorumları vs sürekli siliyorlar. çok mağdur insan gördüm face de yorumlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raziel82

tebrikler donanımhaber ahalisi siteyi çökertmişsiniz :)) bu şekilde ifşa ederek bu sahtekarları meydana çıkarmak lazım. http://www.ucuzlukcaddesi.com/ bu site de face de sık sık sponsorlu olarak karşılaştığım bir site. arçelik telveyi photoshop ta jacobs yaparak milleti kandırıyorlar, alanlara 20 liralık dandik elektrikli plastik cezve yolluyorlarmış. yorumları vs sürekli siliyorlar. çok mağdur insan gördüm face de yorumlarda.

Kapida odeme secenegi var , bir adet siparis gectim. Aksamada 10 tane daha gecerim. Kargo gelincede ismezuk der geri gonderirim. Sonuc? Kargo parasi hasirtti blek bord.

• kalfatt kullanıcısına yanıt
    evet güzel yöntem bir adet de ben geçeyim :)
  • Valla helal olsun.
    En çok dolandırıcı yerler internette ponzi sistemler bunun dışında. GEçende bir forumda okudum 240.000 TL dolandırılmış.
    Göya paket alacakmışta paketler 50 Euro O paket 3 ayda 55 Euro oluyormuş falan fıtık vs. Site kapanmış parayı da yemişler.

Vatandaşların bilgilendirilmesi lazım.

internette ucuz bir şey olduğunda kıllanacaksın.
    İnternette bedava para yoktur..

Bitcoin ayağına xcoin ycoin zcoin gibi dolandırıcı firmalar türedi bu aralar. Arkadaşlar yapmayın etmeyin diyorum bitcoin zaten yasal değil bunlar gitmiş kazanacağız zannedip para yatırıyorlar. Bir de söylemeden edemeyeceğim bunlarda NETWORK var. Sırf kazanmak için sosyal medyalarda insan avına çıkıyorlar.

yazık ya
  • Sahte balcılar bile halâ bal satabiliyorsa, ne desek boş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırıcı arkadaşlara bir not düşmek isterim

STRİPE BILISIM yazmışsınız... İngilizcede bulunmayan ve türkçede bulunan büyük ''i'' harfini artık lütfen doğru kulanınız. Eğlenceyi ikiye katlıyorsunuz

• 1 kiside nick konu uyumu dememis

• böyle salak bir siteden alışveriş yapmayı düşünenleri bir güzel dövmek lazım çünkü dolandırıcı değil bu herifler yüzünden bu ülke bu halde.
  • Adamları madara etmişsiniz bizde avuktimiza basvuralim bakalım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.