Şimdi Ara

Teknikerler Mühendislerden daha bilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Niye derseniz inek tipli evden çıkmayan tipler soru çözerek üniye giriyorlar ve mezun olduklarındada ben mühendisim havasına girip hiç bir işe tenezzül etmiyorlar ve çoğu teknikerin proje yönetiminde ve yapabilitesi daha yüksek bu bir gerçek ama sadece imza yetkisinin arkasına sığınıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konuda bi teknisyenin sözlerine kulak vermis olduk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknikere gidip birgun yaptigi isin mantigini sorun farki gorursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir profesör "Türkiye'de mühendislik tahtada başlar, tahtada biter." demişti sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu arge mühendislerine söylesene delikanlı
  • Gemi inşaat teknikeriyim. Çalıştığım iş yerinde izmir de yani dünya nın en hızlı en hafif fiber yelkenli yarış teknelerini üretiyoruz... Masa başı işi hiç düşünmedim imza yetkisi için bile okumak istemedim.. 1.5 yıldır çalışıyorum çok şey öğrendim. benden sonra 5 6 mühendis geldi firmaya ama en fazla dayanan 1 2 ay oldu dayanamayıp çıktılar kafaları almadı sanırım. İmza yetkisi işi bilirsen işe yarıyor yoksa bilmediğin şeylere nasıl müdahale ediceksin. Gerçek bir mühendisin en az 2 3 yıl saha tecrübesi olması lazım.
    Tekniker teknik çizimden anlar aynı zamanda saha görevinde el becerisi mühendisin çok üstündedir. Mühendisten daha pratik ve hızlı çözümlere ulaşır.
    Basit çözümler arar ve genelde çözer. Mühendis için bir işi öğrenmek için eğitim alması gerekir. Fakat tekniker e en fazla 2 kez gösterirsin bir işi sonrasında profesyonelce işini yapışını izlersin.

• mühendis adayları konudan rahatsız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknikerler ve Teknisyenler
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu da TM'ci olup MF'cilere sallamanın varyasyonlarından biri heralde.

TM'ciyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.