Şimdi Ara

Teknik servis fan temizliği yaptı klavyem bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben laptop çok ısındığı için bir bilgisayarcıya götürdüm. Fan temizliği basit bir işlem olduğu için pek endişelenmedim.Ancak laptop ı almaya gittiğimde klavyenin çalışmadığını farkettik. En son driver yüklemek gibi alakasız şeylerle uğraşıyordu. Bence anakart üzerinde bulunan soketi bozdu ve düzeltecek yeteneği de yok. Beni oyaladığını düşünüyorum.Bu durumda suçlu o olduğu halde bana masraf çıkartırsa ne yapmamı önerirsiniz ?

• öncelikle uzlaşmaya gitmen daha iyi olur, belki hata vardır kasıt aramamak lazım, klavye çalışmaması temassızlık ya da soketin yuvasındaki gevşeme; soketin takılmaması gibi durumlarda ortaya çıkar. Uzlaşma olmuyorsa fatura iste, detaylar da yazılsın, hemen ilçe ya da il Tüketici Hakem Heyetine Fatura ile başvuruda bulunabilirsin. Tamir için verdiğim ürün sağlam teslim ettiğim halde kusurlu olarak tarafıma verilmiştir diye bir tutanak düzenlenir, 1 hafta içerisinde firmanın geri cevap vermesi gerekir, ya hatasını telafi eder ya da iş mahkemeye intikal eder. Tüketici koşulsuz şartsız 7 gün içerisinde aldığı ürünü iade edebildiği gibi eksik gördüğü işlemi de tamamlatabilir. Şu da var. Cihazın 4000-12000 TL arasında bir cihazdır örnek veriyorum, Mahkmeye bizzat sen başvuruda bulunup sadece 55TL idi sanırım, dosya masrafını ödeyip karşı tarafa ciddi yaptırımlarda da bulunabilirsin.
    Herşeyden önce iyi niyet gelir, umarım işleriniz sağlıklı bir şekilde sonuçlanır.

• Bugün tekrar yanına gidip konuştum. İşlerin çıkmaza girmemesi için zaten tartışmaya girmedim. Sakince eğer işlemi halledemeyecekseniz söyleyebilirsiniz dedim. Laptop ın elinde kaldığını ancak düzelticeğini, bir parça siparişi verdiğini belirtti. İyi niyetine inanıyorum ancak acil bir durumda ne yapacağımı bilmiyordum. Gerçekten çok teşekkür ederim,tavsiyenizi dikkate alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barazinbar -- 5 Temmuz 2017; 20:39:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.