Şimdi Ara

Teknik Resim katlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    A1
    A2
    A3

teknik resimleri A4 boyutunda klasörlere saklamak için katlamak istiyorum. Ama hangisi nasıl katlanır bulamadım.

Bir link....
    please

.oO°Oo.

• Makinacılar
    mimarlar
    yeni mezunlar

nerdesiniz?
    en azından anlatın

unuttuk işte ya, anlayın.

.oO°Oo.
  • A0 için önce enlemesine bir kere katla A1 boyutunu elde edersin sonra boylamasına katla sonra enlemesine 3 kere olması lazım kalta elinde 210x742boyutuna ulaşır anket olan taraf tan yarım katla sonra kalanı katlarsın
  • En Kolay Yolu Bu işin Boylamasına A4 eninde olacak şekilde her seferinde katlıyorsun ve sonunda da A4 Boyunda olacak şekikde belını ıkıye hatta üçe kırıyorsun tabı antet kısmı ön tarafta olacak şekilde (bunun için ilk ööce antet kısmı ustte kalacak sekılde katlamaya baslayabılırsın )tabı elını kaorkak bır sekılde harekette ettırme :) kolay gelsın.
  • antetli kısım önde olacak şekilde a4 e kadar küçültiyorsun işte.
  • abicim getir ööğreteyim ama burda nasıl anlatayım, zor iş :-(
    bak o kağıtları basılmış alıyorsan, katlama yerleri büyük olasılıkla balirtilmiştir azaten ...
  • Katlanan yerlerin cm cinsinden ölçüleri vardı, onları bulmak lazım şimdi.

Katlamak sadece boyut küçültmek için yapılmayacak, aynı zamanda son katta bir çapraz kıvrım yapılarak dosya veya klasöre takılacak şekilde delgeçle delinecek.

Eski zamanlardan hatırladığım bir iki yöntem kalmış aklımda, ama emin olmak istediydim, teşekkürler, abilerim ablalarım.

.oO°Oo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Video, Resim Tarih-Saat Ekleme !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • insan unutuyor işte.
    ama teknik resim kitaplarının kitaplarının hemen hemen hepsinde nasıl katlama yapılacğı açıklanmıyor. vrsa elinde bi bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.