Şimdi Ara

Teknik Direktör derhal açıklanmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olan oldu , zor bir dönem geçirecez ama çabuk atlatmak için ivedi yeni sayfalar açmak şart , şuan yardımcılarda gittiğine göre eğer kafalarında iyi bir hoca yoksa emaneten takımı birine verip yola devam edilsin önemli maçlarımız var

• Valla evo sen olmasan konuyu açan "emredersin paşam" derdim ama seni ve yorumlarını severim Drogba idare eder kanka merak etme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum, yeni hoca derhal açıklanmalıdır. Tek korkum yeni hoca gelip sistemini oturtana kadar puan kayıplarımız umarım uzun sürmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Valla evo sen olmasan konuyu açan "emredersin paşam" derdim ama seni ve yorumlarını severim Drogba idare eder kanka merak etme.

saha içi tamamda genel olarak takımı toparlayacak bir yeniliğe acil ihtiyaç var bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Valla evo sen olmasan konuyu açan "emredersin paşam" derdim ama seni ve yorumlarını severim Drogba idare eder kanka merak etme.

saha içi tamamda genel olarak takımı toparlayacak bir yeniliğe acil ihtiyaç var bence

Merak etmeyin. Oturur sistemde endişeler yersiz. Anlıyorum korkularınızı çünkü böyle alıştırdılar bizi hep gelen gideni arattı ama bak bu sefer farklı olacak bu mesaj dursun burada değerlecek buralar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Merak etmeyin. Oturur sistemde endişeler yersiz. Anlıyorum korkularınızı çünkü böyle alıştırdılar bizi hep gelen gideni arattı ama bak bu sefer farklı olacak bu mesaj dursun burada değerlecek buralar

yo bu dönemde takıma güveniyorum ben ama dediğim gibi bazı şeyler çabuk kapatılıp yola devam etmek şart

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.