Şimdi Ara

TEKNİK BİR SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TEKNİK OLARAK 8 GB'LIK DVD'Yİ KOPYALAMAK İSTİYORUM.AMA ELİMDE 4.7'LİK DVDLER VAR.NASIL KOPYALARIM (VİDEO)

• Şayet dvd rw destekliyorsa 8.5GB 240 dakika Single sided, dual layer bir medya alarak bunu halledebilirsin...
  • Arkadasım Anydvd ve Clonedvd adlı programlar işini gorecektir. slysoft un sitesinden trial versiyonlarını bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lakarakara

Arkadasım Anydvd ve Clonedvd adlı programlar işini gorecektir. slysoft un sitesinden trial versiyonlarını bulabilirsin.

Güzel bu programları aldık, kurduk. Ama anlatır mısın 8 gb lik bir videoyu, 4,7 gb lik bir dvd ye nasıl yazacaksın?
  • arkadaşım bunu sadece tekrar sıkıştırarak yapabilirsin yani re encode edeceksin.ama kaliteden feragat edeceksin
    yok istemem diyorsan alacaksın bir double layer yazacaksın
  • intervideo dvd copy diye bi program var, ben bununla yapıyorum dedigin olayı, bana pm at msn'imi vereyim hem programı gönderirim msn'den hem yapılışını anlatırım

bu arada benim de bi sorum var, yeni topic acmıyım şimdi buraya yazayım:
    bilgisayadan "zırtttt" "zırttt" diye bi ses geliyo belirli aralıklarla(5-10 saniyede bir) bu sesin nerden geldigini bi rüelü çözemedim, sinir oluyorum, sizce nerden geliyo olabilir bu tür bi zorlanma sesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7brtpires -- 18 Ocak 2006 3:21:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.