Şimdi Ara

Tekken Revolution - Ücretsiz Online Tekken = oyun çıktı indirin[1.9 GB] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
1
Favori
7.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya Trophy kazandım ama indirin yine bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirdim kurdum bile ama 25 dk ne..

Ben de seviniyrdum canımız sıkıldıkça girer maç yaparız diye ama ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

İndirdim kurdum bile ama 25 dk ne..

Ben de seviniyrdum canımız sıkıldıkça girer maç yaparız diye ama ..

Sayaç sürekli devam ediyor ama.
    PS3'ün sürekli açık olması gerekmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Baya Trophy kazandım ama indirin yine bence

Tamamda nasıl trophy kascaz böyle 1 ranked maç yap 25 dk bekle gerçi trophylere bakmadım .
  • Oyuncu bulamıyor. Tipik dövüş oyunu problemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Oyuncu bulamıyor. Tipik dövüş oyunu problemi.

konuyu okumamışsın hocam sanırım
    maç aratırken bağlantı seviyesini 1-2 aşağı çekiver lag yapmıyor

ayrıca bu coin olayıyla ilgili bir açıklama getireyim arkadaşlar tıpkı atari salonu gibi yenerseniz oynamaya devam ediyorsunuz 25 dakika beklemenize gerek yok ben 10 15 maç yaptım arka arkaya yendiğim için
  • Bekle bekle kimse çıkmıyor oynamaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Bekle bekle kimse çıkmıyor oynamaya.

konuyu okuyun yav herkese aynı mesajı atoyurm
    ranked aratırken bağlantı seviyesini biraz düşürün direk buluyor lag olmuyor
    ana sayfayamı yazsam
  • oyunda traning yok mu? göremedim ben. Komboları ve özel hareketleri bilmeden bamgüm oyun mu oynayacağız
  • CPU ile oynama var üstten 3. seçenek CPU ile oynatıyor.
  • Oyunu indirdim ama download yapmaktan 2-3 maç dışında oynayamadım bile. Bu gece sırf bu oyuna kasıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkın.

CPU ile oynama var üstten 3. seçenek CPU ile oynatıyor.

Sağolasın biraz kurcaladım oyunu, çakma bir traning modu buldum.

Şöyle; ranked maça girip search ayarlarında bağlantı kalitesini sadece 5 olarak ayarlayın bir yandan da internet bağlantısını sömürecek download filan açın, uygun rakip bulana kadar bir traning alanında takılıyorsunuz. Bu şekilde rakip bulma işini yokuşa sürerek uzun süre traning yapılabiliyor.

Ama gene de saçma olmuş traning eklenmemesi. Benim gibi tekkene yabancı insanlar eski oyunları bilenlere karşı pek birşey yapamıyor online maçlarda.

edit: AKK yada kotalılar ne yapar tabi o ayrı konu, bende bu sıkıntı olmadığından şimdilik böyle takılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utk-i -- 13 Haziran 2013; 16:11:51 >

• Gift pointslerle karakter hediye veriyor bana alısa yi verdi bi daha da vermedi nasil oluyor kaç puanda bir karakter veriyor ki ? Benin adamın Lee keşke çıksa da oynasam şimdilik Paul kasiyorum training anca arcade de command list acabiliyosn ama ranked maç ararken açılmıyor liste
  • F2P oyuna göre bence cömert bir oyun. Malum mobil oyunlarda karakter geliştirmek çok daha zor. Yakında bekleme süresini düşürürlerse çok daha iyi olacak. Bedava kaliteli bir oyun.

• Trophy listesinde

You successfully attacked your opponent with a Special Art 3 times diye bir şey var. Bunun için hangi tuş kombinasyonu gerekiyor?
  • quote:

Trophy listesinde

You successfully attacked your opponent with a Special Art 3 times diye bir şey var. Bunun için hangi tuş kombinasyonu gerekiyor?

Hocam herhangi bir karakterin özel hareketini arka arkaya 3 kere yapman gerekiyor.
    Kombo listesinde yazıyor zaten özel hareketleri her karakterin farklı doğal olarak.
  • quote:

quote:

Trophy listesinde

Hocam herhangi bir karakterin özel hareketini arka arkaya 3 kere yapman gerekiyor.
    Kombo listesinde yazıyor zaten özel hareketleri her karakterin farklı doğal olarak.

Ücretsiz karakterlerden bir örnek versene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Şu hak olayı beni deli etti ya
    Bari arkadaş listendekilerle sınırsız oynama olsaydı

Günlük maç yapma hakkı falan mı var

/>

Facebook oyununa çevirmişler.

• Oyun super. %47'lik trophy açtım. Ranked'da çok noob var.
  • Oyun çok güzel ama kullanılan sistem rezilliğin daniskası olmuş. Ya 3-4 hesap açıp hesaptan hesaba dolanacan ki ben öyle yapıyorum yada habire para bayılacan. Sat adam gibi oyunu sen de rahat et biz de arkadaş.

Yada illa mikro alışverişten para kazanacaksan daha zekice bir sistem bul, bu ne ya. Küçükken atari salonlarına az para bayılmadık ama ozaman mekan da tv de atari de işletmecinindi. Ev benim, tv benim, konsol benim ama habire jeton atacam oldu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.