Şimdi Ara

Tekken 6yı alayımmı yoksa tekken tag 2yimi bekleyeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce şimdi tekken 6 mı alayım yoksa tekken tag 2 nin çıkmasınımı bekleyeyim birde tekken 6 almaya değer bir oyunmu bazı yerlede duyduğuma göre tekken 5e göre fazla bir farkı yokmuş doğru mu acaba?

• her halükarda almalısın 6 yı, aksi taktirde tag 2 ye çok ezik başlarsın

ders yaparcasına çalışarak oynarsın şimdiden başlarsan, lakin oyun çok zordur bilen bilir iyi bilen birinin karşısında sadece izlersin havada oyunu

ama 3 ay beklerim diyorsan 3 ayda oyunu öğrenmeye zaman harcarsın haberin olsun
  • Ben zaten ps3 kafede ve arkadşlarımda falan oynuyorum yani oynamayı çoktan kaptımda beklemelimiyim?
  • Bekle
  • Bekle bencede, tekken 6 online oynanmıyor zaten adam gibi. istediğin comboları yapamıyorsun. inşallah tt2de düzelir lag sorunu.
  • tekken 6 offline 2 kisi oynaninca güzel oyun fiyati zaten düsmüstür 2. el bulursan kacirma al derim arsiv yaparsin.. tekken tag 2 zaten alinmasi gereken bir oyun :)
  • Bekle.Tekken 6 online çok kötü bir halta benzemiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosnhak

Ben zaten ps3 kafede ve arkadşlarımda falan oynuyorum yani oynamayı çoktan kaptımda beklemelimiyim?

bunu bence tekken forumlarında sor, bu forumda Tekken i iyi bilen 10 kişi toplasan çıkmaz ben hariç, ileri derecede iyi oynarım

Tekken 6 yı 30-40 TL arası alırsın yaz aylarında boş vaktin çoksa, nihayetinde Tekken 6 mekanikleri ve kombo sisteminin temeli Tekken Tag 2 de de temel alınacak.

İyi oyuncu ortamı için pm atıyorum sana

Ama cevap aynı bende, senin yerinde olsa beklemem alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 23 Haziran 2012; 21:17:30 >
  • hepinize teşekkür edrim arkadaşlar ama bir arkadşımda tekken 6 varmış bir haftaya ondan alırım psn Id imzamda yazıyor zaten kapışırız
  • Arkadaşlar arkadaşım tatile gitmiş yani 2 ay filan yok sizce tekken 6'yı nerede bulabilirim acil yardım lütfen.
  • kardceşim bende tekken 6 var hiç hoşuma gitmedi tekken tag tournomendi al valla
  • Al tekken 6 yı ben hala oynuyorum , multiplayer'ı da gayet iyi bence önceleri donma sorunları falan vardı diyorlardı da ben önceden de karşılaşmadım şimdi de karşılaşmıyorum hala zevkle oynuyorum tekken 6 yı tabi kişiden kişiye göre değişeceği için sen bilirsin yinede
  • Tekken 6'da işin içinden çıkamadım. Pes ettim. Fireball olmadan yapamıyorum.
  • peki nerede bulabilirim şu tekken 6 yı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosnhak

peki nerede bulabilirim şu tekken 6 yı

İstanbul da isen Kadıköy'de Yazıcıoğluna bak oradan bulursun yanında ki pasaj da kesin vardır Yazıcıoğlunda bulamazsan
  • Orası karşıda bayak uzak yani
  • Tekken 6 rezil bir oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.