Şimdi Ara

TEKKEN 6 (PS3 Screenshots)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ********** -- 12 Ağustos 2006; 19:28:01 >

• birde AA koydularmı yemede yanında yat
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

birde AA koydularmı yemede yanında yat

yatalım valla
  • kapagin ustunde o resimdeki kiz olsa bizde yatariz tabi seve seve
  • Tek kelimeyle iğrenç...Başka birşey denmez
  •  TEKKEN 6 (PS3 Screenshots)

• ya ben resim upload ettiğimde neden link halinde gösteriyo birisi yardım etsin yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ********** -- 12 Ağustos 2006; 12:43:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one pes 21
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş koyarken linki aşagıdaki gibi yapcan

[simage]Buraya Link[/simage]

farka bak Dead or Alive 4 deki, peh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 12 Ağustos 2006; 13:11:28 >
  • Ps3 ün şu ana kadar çıkan bütün oyun içi SS leri grafiksel olarak rezaletler. Hiç biri oyun fuarında gösterilen videolarla örtüşmüyorlar. Tekken 6 da Tekken 5 den farklı bir şey görünmüyorki? neresine yemede yanında yat yapacaksınız. AA yok Xbox 360'da da genelde AF yok... Konsollardan çok şey umuyordum ama beni hayal kırıklığına uğrattılar. Umarım tekken'in bu grafikleri bir şakadır, zira oyun fuarında foto sentetik grafiklerle çizilmiş jin'den terler akıyordu... Şimdiki grafiklerde ise AA bile yok...
  • PS3 dede AF yok, ben görmedim daha...Ona ek olarak AA yada HDR da eksik çogu oyununda.Kaplama kaliteleri çok kötü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: **********

ya ben resim upload ettiğimde neden link halinde gösteriyo birisi yardım etsin yaw
    Resim koymak istiyorsan. İmage butonuna bas. Aşağıdaki gibi olacak.

[simage][/simage]

Sonra Yukarıdaki gibi çıkan iki image arasına linkin veya sayfanın uzantısını ctrl -c yaparak kopyala sonra aynı yolla ctrl -v ile buranın içine kopyala. Aşağıda verdiğim örnek gibi mesajı oluşturduğun sayfadada böyle görünecek.

Resim bulunduğu internet sayfasının adresini yazdıktan sonra tamam butonuyla artık topicde resim mesaj sayfanda görünecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 12 Ağustos 2006; 14:00:04 >

• Bugüne kadar yayınlana PS3 SS'lerine baktığım zaman, ters giden birşeyler var;
    ama bence bu konsolun becerilerinde değil, o SS'lerin alınma şeklinde.

Daha evvelde söylediğim gibi, Sony'den bir yetkili ile karşılaşırsam, ilk önce bu konuda kulağını çekeceğim.

PS3 resmi web sitesinde bile öyle rezil grafikler var ki, neredeyse PS2 bile daha iyi diyeceğim.

Aslında ben en başından beri stratejileriyle ünlü uzakdoğu insanından Sony'nin izlediği gibi bir politika beklemiyordum.
    PS3 konusunda bugüne kadar çok sessiz kaldılar. Acaba konsolun piyasaya çıkmasına yakın neler dönecek merak ediyorum.
  • Ben beğendim bu kızdan dayak yemeye hazırım..
  • iğrenç ötesi tekken 5 ile aralarında fark göremedim
  • anladım şimdii oldu resimler görünüyo
  • Ya saçmalamayın, DOA4 igrenc, Tekken 6 mükemmel, tam nextgen görünüyor...PS3 yapar anca bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 12 Ağustos 2006; 22:29:31 >
  • abi fark ortada işte daha ne olsun hatta ilk çıkan x360 oyunu buysa peh peh peh...
  • Hangi ps3 topiğine baksam xbox360 fanlarını görüyorum sizde getirin ss bakalım.
  • koydukya yukarıda, kalite grafikli olan Xbox360 oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

Bugüne kadar yayınlana PS3 SS'lerine baktığım zaman, ters giden birşeyler var;
    ama bence bu konsolun becerilerinde değil, o SS'lerin alınma şeklinde.

Daha evvelde söylediğim gibi, Sony'den bir yetkili ile karşılaşırsam, ilk önce bu konuda kulağını çekeceğim.

PS3 resmi web sitesinde bile öyle rezil grafikler var ki, neredeyse PS2 bile daha iyi diyeceğim.

Aslında ben en başından beri stratejileriyle ünlü uzakdoğu insanından Sony'nin izlediği gibi bir politika beklemiyordum.
    PS3 konusunda bugüne kadar çok sessiz kaldılar. Acaba konsolun piyasaya çıkmasına yakın neler dönecek merak ediyorum.

Bunun sebebi seninde dediğin gibi SS in nasıl alınıp koyacağını bilmeyen oyun firmalarının reklam sorumluları olsa gerek. Aklı başında olan tamamlanmamış AA sız SS leri koymaz. Ps3' ün kapasitesi bunların çok çok üstünde çünkü.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.