PSP'de tekken 6 oynadım çok beğendim şahsen ghost mode çok güzel olmuş ama onlineni nasıl ? laglımı mk9 gibi ? onlinede puan toplama varmı ? psp'de olmayan story mod nasıl coop zevklimi? ghost battle online oynanıyormu* ghost batteltede geliştirdiğimiz karakterler online oynanıyormu? ps3 grafkileri nasıl ? fiyatı ne kadardır? tekken hybrid grafikleri nasıl? 2 li tag naısl zevklimi ? kazuma varmı* grafkileri tekken 6mı iyi hybridmi - hangisini almam lazım teşekkürler - Tekken 6 oynayanlar psn yazsın oynarız alırsam
Tekken 6 almalısın, Hybrid animasyon filmidir. Yanında gelen oyunlardan biri demo diğeri ise Ps2 port TAG
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
Tekken 6 almalısın, Hybrid animasyon filmidir. Yanında gelen oyunlardan biri demo diğeri ise Ps2 port TAG
Tekken 6 online nasıl laglımı puan sistemi turnuva vs varmı
tekken 6 güzel ama hybrid i bilmiyorum
Grafikler çok basit kaçıyor Tekken 6 da. Özellikle senaryo modu PS2 gibi.
Fakat 30-40 tl civarı bulursun piyasada
quote:
Orijinalden alıntı: Paypay88
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
Tekken 6 online nasıl laglımı puan sistemi turnuva vs varmı
Tekken 6 online da kötü sayılmaz LAG pek yok 3 çizgi ile sorunsuz oynarsın. puan ve kuşak (1 dan, 2 dan, Tekken GOD vs.) sistemi var
iki oyunuda oynadim bitirdim tekken 6 yi al derim hikaye modunda biraz canin skilabilir ama iyi bence