Şimdi Ara

Tekken 6 Kullandığınız Karakterler(Ana Konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
0
Favori
28.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jin Kazama'yı kullanmak bayağı zor diye biliyorum. Fakat bu oyunda Jin dışında hiçbir karakteri güzel kullanamıyorum. Jin Kazama'da üstüme tanımam diyebilirim. 10 Hit Combo normalde çok zordur Jin'de. Ama çok rahat yapıyorum. Eğer maçta ilk vuruşu yapabilirsem, başlangıçta kafadan canın %50'sini götürüyorum. Jin'in 10 Hit Combo'su: ->

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OziOzi- -- 5 Şubat 2011; 12:35:00 >

• Yoshimitsu adamım arkadaşlarda oynarken hiç bilmiyordum karakterleri bende baktım hepsine Yoshimitsu gördüm şeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oziozi12

Jin Kazama'yı kullanmak bayağı zor diye biliyorum. Fakat bu oyunda Jin dışında hiçbir karakteri güzel kullanamıyorum. Jin Kazama'da üstüme tanımam diyebilirim. 10 Hit Combo normalde çok zordur Jin'de. Ama çok rahat yapıyorum. Eğer maçta ilk vuruşu yapabilirsem, başlangıçta kafadan canın %50'sini götürüyorum. Jin'in 10 Hit Combo'su: ->

ahahahaha 10 hit kombo yapıyorsun ve jin i iyi bildiğini söylüyorsun ahahahaha

Burdaki komboları yapabiliyorsan ne ala, ama 10 hit kombo ile bişey olmaz.

• Bence Sıralama Şu
    1-JACK-6
    2-LİLİ
    3-Eddy
    4-Jin Kazama
    5-Kazuya
    6-Xaoyu
    7-Lee
    8-Law
    9-Lei
    10-Bob
    11-Devil Jin
    12-Jinpachi
  • Kazuya Law PauL Bence en sağlam adamlar .
  • Tabi ki Kazuya Mishima
  • Tekken cok kalıteli bir dovus oyunudur.o bir gercek.cıttı rakibe king-orta seviye rakibe paul-eylence icinde asuka derim.
    Tekken daha cok yeni jenarasyon cocukları icin...herkesin oynabilecegi ezbere dayalı bir oyun.bilmekte yetmez sansa da ihtiyac vardır.
    hangi vurusta neyle karsılasacagını bilemessin.net olarak.yapar durursun ,havada-karada ,yerseeeee
    ama bir konuya deginmek isterim.
    -Ben oyle cok duydum Tekkende bir numarayım soyle yaparım boyle yaparım ne varki Streetfigter de oyunmu. kolaydır herkesi yenerim diyeni.
    bu oyunda oyle 2 saate ogrenilmez.belirtiyim.az hareketin olması oyunun kalitesini belirlemez.aksine isi zorlastırır.oyne makineyi yanmek kolaydır.
    rakibe gelde ugras bakalım.biraz terr att.hatta tittre.
    SF-2 SF-2.5 ustune tanımam.(Ayriyetten yeri degil ama KOF95 de bir numara oyundur.sıkıysa kolu cevirinn bakalım.)tekkende iyiyim diyenleri
    SF arcade de duelloya herzaman beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatmaernur

Tekken cok kalıteli bir dovus oyunudur.o bir gercek.cıttı rakibe king-orta seviye rakibe paul-eylence icinde asuka derim.
    Tekken daha cok yeni jenarasyon cocukları icin...herkesin oynabilecegi ezbere dayalı bir oyun.bilmekte yetmez sansa da ihtiyac vardır.
    hangi vurusta neyle karsılasacagını bilemessin.net olarak.yapar durursun ,havada-karada ,yerseeeee
    -Ben oyle cok duydum Tekkende bir numarayım soyle yaparım boyle yaparım ne varki Streetfigter de oyunmu. kolaydır herkesi yenerim diyeni.
    bu oyunda oyle 2 saate ogrenilmez.belirtiyim.az hareketin olması oyunun kalitesini belirlemez.aksine isi zorlastırır.oyne makineyi yanmek kolaydır.
    SF-2 SF-2.5 ustune tanımam.(Ayriyetten yeri degil ama KOF95 de bir numara oyundur.sıkıysa kolu cevirinn bakalım.)tekkende iyiyim diyenleri

Tekken Konusu artık Çok geriler de kaldı Malesef Bir de psn ve live a üzerinde laglar Çok yaşanıyor Bu yüzden online oynarken Çok sıkıntılar yaşanmakta. Combo vs Çıkarmak Çok zor. Artık TAG 2 de durumlar düzelirde Tekken Konusu Daha üst Konularda Görürüz.
    Tekken Gerçekten Süper bir dövüş oyunu bu yüzden Serilerini hep saklıyorum.
    Türkiye Sıralamasında Gerçekten Birinci PLAYER - ORG Kendisini eklmeiştim Oynamak İçin sen Kimsin diye sorunca Oynamadım malesef :)

• quote:

Orijinalden alıntı: metalosi

quote:

Orijinalden alıntı: fatmaernur

Tekken cok kalıteli bir dovus oyunudur.o bir gercek.cıttı rakibe king-orta seviye rakibe paul-eylence icinde asuka derim.

Tekken Konusu artık Çok geriler de kaldı Malesef Bir de psn ve live a üzerinde laglar Çok yaşanıyor Bu yüzden online oynarken Çok sıkıntılar yaşanmakta. Combo vs Çıkarmak Çok zor. Artık TAG 2 de durumlar düzelirde Tekken Konusu Daha üst Konularda Görürüz.
    Tekken Gerçekten Süper bir dövüş oyunu bu yüzden Serilerini hep saklıyorum.
    Türkiye Sıralamasında Gerçekten Birinci PLAYER - ORG Kendisini eklmeiştim Oynamak İçin sen Kimsin diye sorunca Oynamadım malesef :)

Ben Psn de hiç görmüyorum Player ı sildi mi acep ne yaptı =)

• Konu yine hortlamış...

"Asil"
    Dostum mâlum sebeplerden hem x360 hem de ps3 offline...
    Bana sorarsan "rank kaç?" diye "Tekken 1'den beri TEKKEN MASTER" derim.
    "İnanmam" dersin büyük ihtimalle, ben de "ADANA'ya yakınsan gel boy ölçünü kilometre taşıyla al derim "

"ORG"
    Dedikleri kadar iyiysen hâlimden ancak sen anlarsın.
    İyi oynayan birini yenmek çok zevk verir, yenilmek ise hiç koymaz.
    Makineler "off layn" olmasa lag'lı bile olsa seninle karşılaşmak isterdim.

"fatmaernur"
    Dostum o saydığın tüm oyunlarda sana meydan okuyorum KoF94-KoF2002'ye +ilk yapılan 8 adamlı SF1'den SSF4'e kadar.Hatta Marvelvs.Capcom serisi + Rival School + Killer Instinct (özellikle Kinst2) ile de arttırıyorum.
    Ayrıca "Tekken daha cok yeni jenarasyon cocukları icin...herkesin oynabilecegi ezbere dayalı bir oyun.bilmekte yetmez sansa da ihtiyac vardır" demişsin.
    Sizin memlekete Tekken 1 uğramamış olabilir.
    Belki Tekken 2 gelmiştir, belki de sen oyuna Tekken 3 vveya Tag ile başlamışsındır artık bilemeyeceğim.

Tekken'i başından beri oynayan bilir, bu oyun reflexe dayalı, hissederek oynaman gerek, combo senin elinde, yüzlerce hareketten kendine ne kaparsan artık. Bu yüzden herkesin kendine has bi oynama şekli oluyor. Ben bu kadar tarif edebiliyorum, ekleyecek bişey varsa buyurun arkadaşlar.

Yine bilen-bilir Tekken 2'nin bile A ve B versiyonları var. B versiyonunda Kazuya'nın oyun sonunda gelen mor kıyafetli hâli seçilebiliyor + bikaç extrası daha var. Sırf onu oynamak için sapa bi yerde olan oyun salonuna okuldan kaçıp sabahın köründe aradaşla beraber 2km. yürürdük, otobüs de gitmezdi oraya. Diğer yuerlerde sadece A versiyon vardı. Artık sen anla bunun nasıl bir bağımlılık yaptığını

• valla ben ilk tekken'den beri Paul ile oynuyorum. Sonra King gelir ama hakkıyla hiç oynamadım çünkü kapma komboları çok zor. Tekken TAG'da Jinle de oynayabiliyordum ama çok zaman geçince unuttum. kombolarla süper aparkütü birleştirip yanımdaki elemanı ne zıbartmıştım be

1) Paul
    2) King
    3) Jin
  • Kazuya favorimdi
  • Jin Kazama ve Kazuya Mishima + Jack 6
  • meraba beyler...ben küçüklüğümden beri tekken oynarım çok severim ama dedim sf4 ü çok övüyorlar birde heves oluşmuştu onu aldım ama ısınamadım yani zor geldi herkes kolay yazmış ama alışık olduğumuz bu yaz SBS ye çok çalışıyorum ders dönemi de bitiyor birçok oyun alacam şimdi ama hiç oynamıyorum...tavsiye edermisiniz tekken 6 güzelmidir...grafiklerinide çok merak ediyorum tekken 5 ten iyi grafikleri var mı tekken 5 süperdi ondan iyiyse alacam hep jinle oynarım bu arada kendisi ağabeyimede benzer
  • tekken tag a kadar mukemmeldim diyebilirim. oyNamadigim hareketini , kombosunu . tutmasini bilmedohim karakter yoktu. ancak tekken 4 ile birlikte oyundan soguma geldi . ogun bu gun arada bir arkaslarla yari sallayarak yari bilerek oynarim. bu saatten sonrada hareket ogrenecek vaakit yok malesef. yoksa hic sansiniz yoktu. hepinizin ifadesini alirdik:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 11 Temmuz 2011; 1:32:20 >
  • LARS VE DRAGUNOV
  • bu oyunu oynayan varmi yav :) tekken 4 ve 5 ten sonra resmen facia bu oyun uzun yükleme süreleri adami deli ediyor.
  • law akar
  • Hwoarang ve Xiaoyu akar
  • BRYAN FURY
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.