Şimdi Ara

Tekken 6 Kullandığınız Karakterler(Ana Konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
29.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede güzel oyun ama satılık ilanı açtım beceremediğimden satıcam sanırım :( Başka bir forumda kombo falan adam tavsiye edin dedim ama bilmediğimi söylememe rağmen arkadaşlar anlamamam için elinden geleni yaptı. uf4 4,b2f,2,b2f,f43 baunt ff b4,d3 böyle yazıncada uğraşmadım.Bana yumruk tekme ,ileri geri gibi tabirlerle yardım edebilecek birisi olursa çok sevinirim.
  • eğer combo yapmak istiyorsanız kesinlikle lars yada migueli öneririm yada leo veya armor king.. kesinlikle combo adamları bunlar..

1-Ling Xiaoyu
    2-Miguel Cabellero Rojo
    3-Eddy
  • eger garantiye gitmek istiyorsanız PAUL en güçlü adamdır ve TEKKEN de dengeleri bozar kendisi, 3 saglam vuruşu %140 civarı güç götürür ve baya seridir, ayrıca "bu tam kombo adamı" diye bi kavram olamaz, her karakterin 3-4 er tane kombosu vardır zaten, bu komboları ezberleyip uygulamak baya zordur, ve rakip bu komboları bize yaparsa da karşılamak ayrı bi beceri gerektirir, sıkılmadan zaman harcanarak herşeyi ezberlemeniz ve uygulaya bilmeniz gerekmektedir...

(Güç + Karizma) birleşmesi ile meydana gelen Beyaz Büyü.....
  • kazuya ve king gerisi hikaye
  • up

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Lag yok fakat iyi bağlantılı adam bulman zor Tr şartlarına göre heleki psn'de durum live'a göre daha vahim,yine de istenen seviyede oynanabiliyor

Bu arada Sf4 öğrenilmesi kolay bir oyun denmiş ben 1,5 yıldan beri günde ortalama 2 saat sf4 oynayan biri olarak hala çok eksiğim olduğunu (arkadaşlar benim nasıl oynadığımı az çok bilir kendimi övmeyi sevmem zaten) düşünüyorum + combolar fadc'ler vs inanılmaz derecede zordur

senin eksiklerin varsa , biz bu oyunu hiç oynamayalım arkadaşım: şakamısın:) tr de senden iyisini görmedim. gerçek adını bile bilmememe rağmen bunu söylüyorum....

konuya gelirsek benim tek adamım kazuya.

• Arkadaslar bende sonunda Tekken 6 aldim Ps3`u aldigimdan beri Tekken almak istiyordum ama kismet 6. seriymis bir sorum olucak oyun sizi tam olarak tatmin etti mi?

Psn : spyofthegod
    Disk Oyunlar : MGS4/FFXIII/Uncharted: D.F./Uncharted 2: A.T./Heavy Rain/GOW3/SF4/SSF4/GT5P/GT5/Eye Pet/PES2009/NBA2009/Virtua Tennis 2009/Tekken 6/GTA IV
    Psn Oyunlar : Bomberman Ultra/Hustle Kings/Flower/Peggle/MGS5GZ/LBP3

• King
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

bende tekken 6 alıcam.online sorunları varmı ?
    bide grafikleri nasıl ?internetten resimlere videolara falan bakarak anlasılmıyor,oynayan daha iyi bilir.

konuya gelirsek benim tek adamım kazuya.

PSN'de sorunlu malesef. Live'da yağ gibi akıyor online olarak.

Grafikler videolarda gördüğün gibi işte. Çok iyi birşey bekleme grafik anlamında. Oyundan aldığın keyife bak.
    USA PSN: usalicesur
  • Valla her adamla oynarım ps1 zamanından beri oynuyorum.Random olarak her oyuncuyla oynayabiliyorum karşımdakine göre kombo yapmak amacım Beni cok rahatlatan bir oyundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NLİ -- 2 Ekim 2021; 19:18:40 >

• Deli Bryan favorimdir.

Orijinalden alıntı: Baneful

Tekken 6 Kullandığınız Karakterler(Ana Konu)
     Tekken 6 Kullandığınız Karakterler(Ana Konu)

+25

• _____________________________

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.