Şimdi Ara

Tekirdağ veya Düzcede Üniversite okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ,bu sene üniversite sınavına girdim ve sonuçlar açıklandı istedigim bölümler ,istanbula en yakın ,düzce ve tekirdagda oluyo,ama ben bu sehırler hakkında cok bısey bılmıyorum orda yasayan veya orda okuyan arkadaşlar varsa bana bilgi verebılırmı oralar hakkında ,üniversite ve cevresi hakkında, tutucu olsun ıstemıyorum ,rahat bı ınsanım ,sosyal cevrelerı hakkında merak ettıklerım var,gezmeyı severım,imkanlar nelerdir,gelişmişlik acısından düzcemi,tekirdagmı daha iyidir dersınız ,her yönü ile bana yorumda bulunabılıcek bı arkadas varmı acaba

• up arkadaşlar
  • duzcede yasayan bir arkadasım var hiç memnun degildi hayatından.
    tekirdag daha yakın istanbula...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhellfirex

duzcede yasayan bir arkadasım var hiç memnun degildi hayatından.
    tekirdag daha yakın istanbula...

acaba ne için memnun olmadıgını bılıyomusunuz?, sosyal hayatı yüzünden falan mı acaba ? ,evet tekırdag daha yakın ama tekırdag kötü okul dıyolar ıcımde kaldı ,bilen birilerine sorıyım burda dedim ,bu arada ilgin ıcın tesekkur ederım
  • kucuklugunden yakınıyordu.sosyal hayat yok.herkes birbirini tanıyormus vs
  • Tekirdağ'dan yeni geldim.Hocam güzel bir yer bence.Denizi güzel,sahili on numara,sahil boyunca çeşitli şeyler satanlar var işte takı makı,oyuncak,alet edevat.Köfteciler var,güzel köftesi vardır Tekirdağ'ın bu arada Lunapark'ı olması lazım bir de.Onun dışında cevahir,profilo gibi büyük bir avm'si var.Geniş güzel bir yer.Sineması falan var içinde.Minibüsler falan kalkıyor Marmara Ereğlisi,Silivri'ye falan gezmek için oralara gidebilirsin.Oralarda güzel yerlerdir.Tam anlamıyla uç bucak gezmedim tabi.Gezdiğim gördüğüm kadarayla güzel bir yer.
  • Tekirdağ ftw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MUĞLA'DA ÖĞRENCİLİK
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pazzo 07

Tekirdağ'dan yeni geldim.Hocam güzel bir yer bence.Denizi güzel,sahili on numara,sahil boyunca çeşitli şeyler satanlar var işte takı makı,oyuncak,alet edevat.Köfteciler var,güzel köftesi vardır Tekirdağ'ın bu arada Lunapark'ı olması lazım bir de.Onun dışında cevahir,profilo gibi büyük bir avm'si var.Geniş güzel bir yer.Sineması falan var içinde.Minibüsler falan kalkıyor Marmara Ereğlisi,Silivri'ye falan gezmek için oralara gidebilirsin.Oralarda güzel yerlerdir.Tam anlamıyla uç bucak gezmedim tabi.Gezdiğim gördüğüm kadarayla güzel bir yer.

orda okumuyorsunuz anladıgım kadarıyla,ama orda büyük bi avm oldugunu duymamıstım ilk defa sızden duyuyorum emınmısınız acaba? sizce ögrencı ıcın nasıl bı sehır ,bana sosyal olarak çok sıkıntı yasayabılcegım soylendi,insanın gözü korkuyo acaba düzcemi yoksa tekırdagımı tercıh etmelıyım cok arada kaldım

• quote:

kucuklugunden yakınıyordu.sosyal hayat yok.herkes birbirini tanıyormus vs

sosyal hayatın kötü oldugunu duymak kötü oldu,biraz dha fazla beklentım vardı düzce için
  • Ben Tekirdağda okudum.Ana kampüsde olacaksa bölümün seçebilirsin.Tekira'dan (avm) bahsediyor arkadaş.O kadar büyük değil.Bir de okulun karşısında maxi var.
  • Tekirdagda sosyal yonden sikinti yasamazsin gayet rahat bir yerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sıth

Ben Tekirdağda okudum.Ana kampüsde olacaksa bölümün seçebilirsin.Tekira'dan (avm) bahsediyor arkadaş.O kadar büyük değil.Bir de okulun karşısında maxi var.

evet çorlu kampüsünde olan bölümleri alt tercıhlere yazıcam ,ilk secıceklerım ana kampüstekiler olucak ,orda okumuş biri olarak nasıl bi yer ana kampüs,insanları,çevresi?
  • tekirdag agır bastı yakın bi yer istiyorsan tekirdagdan baska izmit sakarya hatta bursa yıda dusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Tekirdagda sosyal yonden sikinti yasamazsin gayet rahat bir yerdir

içime su serptin açıkcası kaç gündür sakın tekirdağa gelme pişman olursun diyen insanlarla dolu etrafım
  • İnsanlar cana yakın,pek bir sıkıntı yok.Sosyal olarak da tatmin edici (Bir istanbul değil elbet.) Özellikle sahilde akşamları öğrenci ortamı harika (Gitar çalanlar,içenler,muhabbetler) Ama belli başlı mahallelere girmeyeceksin.Bir de Tekira sınır olmalı.Ordan ilerisi bozuk biraz.
  • quote:

tekirdag agır bastı yakın bi yer istiyorsan tekirdagdan baska izmit sakarya hatta bursa yıda dusun

evet oralarıda düşünüyorum,uludag unıversıtesını fln ,ama bu sehırlere daha once gıtmedıgım ıcın,orda yasamıs ınsanlardan fikir edinmek istedim
  • 2 şehride biliyorum kesinlikle Tekirdağ derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sıth

İnsanlar cana yakın,pek bir sıkıntı yok.Sosyal olarak da tatmin edici (Bir istanbul değil elbet.) Özellikle sahilde akşamları öğrenci ortamı harika (Gitar çalanlar,içenler,muhabbetler) Ama belli başlı mahallelere girmeyeceksin.Bir de Tekira sınır olmalı.Ordan ilerisi bozuk biraz.

belli başlı mahallelerden kastınız nedir acaba biraz açabilirmisiniz ,ne gibi durumlar bunlar,biraz ayrıntı verebılırsenız sehir hakkında sevınırım,4-5 sene yasıcagım yerı iyi bilmek isterim çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

2 şehride biliyorum kesinlikle Tekirdağ derim

ne yönden tekirdağ ağır basıyo acaba,bilgi verebılırsenız sevınırım, öneriniz içinde teşekkür ederim
  • Tekira nın arkası aydoğdu mahallesi orası sıkıntı okka
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.