Şimdi Ara

Tekirdağ-Şarköy Tatil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önceden Şarköy e gitmiş olanlar var mıdır? Önümüzdeki hafta gideceğim ancak net de pek bir bilgi bulamadım. Çoğu pansiyonun sitesi de yok, görsellere ulaşılamıyor. Önerebileceğiniz otel/pansiyonlar var mıdır acaba

• Hocam bizde ailecek gidicez, aslında Egeye gitmek var ama ailecek gidince epey bir tuzluya kaçıyo oralar. Kumbağ, şarköy arasında kaldım bende. Kumbağa 3 4 kere gittim oraları bilirim. Ama bi değişiklik yapıp şarköye gitsem mi? onu da bilemedim. Pansiyon fiyatlarıda günlük 70 ile 150 arqasında değişiyor kumbağda, şarköyde de o civarlarda olsa gerek.
    Sarkoy kalabalik caninizin sikilmayacagi bir tatil beldesidir. Cok uzun bir sahil seridi vardir. Sahili kumdur. Deniz acik denize baktiginden bulanik olabilir. Cok berrak bir deniz hayali kurarak gitmeyin. Atiyorum bir marmaris fethiye vs
    Aksamlari her yasa hitap edecek yerler mevcuttur. Cay bahcesi pub club vs genclerde zaman gecirecek yer bulur orta yaslilarda
    Sahil sonunda lunaparki mevcuttur. Ayrica cocuk bahceleri parklar vs cocuklu olabilirsiniz diye bilgi veriyorum.
    Gece 2-3 e kadar faal kalabalik surer.
    Nufusu 30.000 ken yazlari 400.000 e kadar cikar. Kabalabiliga ornek veriyorum.

Aklinizda soru var ise yanitlarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Selam. Bir sarkoylu olarak cevaplarsaniz sevinirim. Gecen sene kayin biraderim gitmisti denizi lağim kokuyordu falan diyordu temizlendimi acaba. Belediyeniz nasil duzeldimi temizlik knusunda calismalari varmi. En son bende 2000 senesinde gitmistim denizi dediginiz gibiydi ama sokaklari pek temiz değildi. Aslında yemyesil bir cennet sarköy bence. Kac senedir bende dusunuyorum gitmeyi hatta bir ara yazlık almayi bile dusunmustum ama çekiniyorum doğrusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kugutex

Selam. Bir sarkoylu olarak cevaplarsaniz sevinirim. Gecen sene kayin biraderim gitmisti denizi lağim kokuyordu falan diyordu temizlendimi acaba. Belediyeniz nasil duzeldimi temizlik knusunda calismalari varmi. En son bende 2000 senesinde gitmistim denizi dediginiz gibiydi ama sokaklari pek temiz değildi. Aslında yemyesil bir cennet sarköy bence. Kac senedir bende dusunuyorum gitmeyi hatta bir ara yazlık almayi bile dusunmustum ama çekiniyorum doğrusu.

Tam yil ne zaman hatirlamiyorum benim cocukluk donemimde altyapi yapilmisti ve acik denize bosaltma yapiliyordu. Uzun zamandir denize girmedigimden koku hakkinda pek bilgim oldugunu soyleyemem yanlis birsey soylemim.
    Belediyeden etrafimdakilerden hic sikayet duymadim. Kendini yenilemeye calisan bos durmayan bir yonetim var.
    2000 senesi ile 2014 arasinda ciddi fark var. Yakin zamanda gitme sansiniz olurda cok ciddi fark oldugunu goreceksiniz.
    Sarkoy yemyesildir ama insaat sektoru cok gelisti. Gecen sene ile bu sene arasindaki farka baktigimda buralara hayatta bina yapilmaz derken simdi heryeri havuzlu siteler doldurmus.
    Ev fiyatlari degiskendir. Gecen hafta bir komsu 40000 e evini satti. Yeride merkezde idi. 1 alt sokakta 80000 e satan oldu. Beyaz balinaya dogru yeni sitelerden 120000 e alanda var. Emlakta sikintiya girmezsiniz. Devamli gelisen biryerdir. En kotusu gidemediginiz zaman evi gunluk 150-200 tl arasi kiraya verirsiniz. 3 ayda cebiniza iyi para kalir :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• KasarHood! K kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Bu yaz arabasiz kaldığım için fazla gezemedim ama seneye mutlaka Şarköye geleceğim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.