Şimdi Ara

Tekirdağ'da acil kedi yavrusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vicdansızın biri tarafından sokağa atılmış maksimum 2-3 haftalık kedi yavrusu var.Bahçemdeki kedi emzirmeyi kabul etmiyor.Şu an durumum müsait olmadığı için evime alamıyorum.Sahiplenmek isteyen benimle iletişime geçsin.Yoksa daha fazla anne sütü almadan yaşayamaz sanıyorum.

• Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbucker

Vicdansızın biri tarafından sokağa atılmış maksimum 2-3 haftalık kedi yavrusu var.Bahçemdeki kedi emzirmeyi kabul etmiyor.Şu an durumum müsait olmadığı için evime alamıyorum.Sahiplenmek isteyen benimle iletişime geçsin.Yoksa daha fazla anne sütü almadan yaşayamaz sanıyorum.

Veterinere ver onlar alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inek sütü vereceksen sulandırarak ver, ağır geliyor yavru kedilere
  • Sütün içine su kat çok küçük parçalar halinde ekmek doğra yumuşasın iyice kediye ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Vampir] -- 8 Ağustos 2013; 17:09:56 >
  • Öneriler için sağolun kedi beslediğim için önceden bilyordum bunları ancak veteriner durumunu bilmiyordum bir sorucam veterinerlere
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izin alabilirsem aileden tekrar dönerim konuya
  • Valla çok iyi olur hocam.Hayvan zor durumda ben musaıt olsam kendim bakıcam ama bir umut açtım buraya konu.Ancak alsanız bile yaşar veya yaşamaz bilemiyorum besliyoruz ama anne sütü önemli ona göre karar verin.
  • Kediye ufak bir yer yap içinede minik parçalar halinde ciğer koy (tavuk cigeri yer)

• hocam bi ss atsana
  • Yok hocam şu an sadece süt içebilecek kadar küçük.Daha zor yürüyor yeni açılmış gözleri.Onu bu ramazan ayında sokağa bırakanı da Allah'a havale ediyorum.
  • et mamulleri ver kucuk kucuk

• SS atarmısın? İstanbul olsa bi düşünürdüm, gerçi bende izmire gidecegim üniversite malum.
  • Burdaki yavru gibi hocam sadece birazcık daha esmeri.
     Tekirdağ'da acil kedi yavrusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.