ya denk geldim ben bayadır bu katılın ne oldugunu bilmiyordum yeni öğrendim paralı içerik almak falanmış. ciddi ciddi bu adamdan aylık 20 30 tl verip katıl aboneliği alanlar yazık kafanıza ya:D bir de mezuna kaldım agustosta sizle başlıcaz hocam katıla üye olduk yazmışlar yorumlara |
tekir y*vşar katıl muhabbeti

-
-
Ben bi merak ettim katıldım bakıp çıkmak için
Hiçbir şey yok içerde herkes 100 70
Hocam sizinle başarı hikayesi nasip olur inşallah
Bu yorumun altına tıp kazandım yazacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben o paraya indirimde 12 li branş denemesi alırım la
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir paket sigara alırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bi paket kent bluenun kafasıyla gelen ders çalışma isteği>tekir kavşar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenjutsuPlaviest -- 7 Temmuz 2021; 23:36:48 > -
dimi ya bir de üyelerin isimlerinin yanındaki yıldıza tıklayınca birinde 11 aydır üye yazısını gördüm şaka gibi. 220-330 tl buna mı verdin şimdi sen :D
-
öyle deme +70 ayt şartlarından birisi katıl butonu
-
Beyler yalan yok kasım ayında meb kitaplarıyla alakalı bir kaç video paylaşmıştı ben de merakıma yenik düşüp katıl butonuna tıklamıştım.İçeride öyle sandığınız gibi mucizevi tavsiyeler vermiyor.Yapılması gereken temel şeyleri söylüyor.Ben yararını görmüştüm çıkmış sorularla alakalı birkaç tavsiye vermişti taa kasım ayında.Onlar da sihirli bir şey değil zaten.Üye olan insanlar para verince böyle sihirli değnek vurup netlerinin bir anda +20 artmasını bekliyor
.11 ay kullanıcak kadar öküz değilim tabii bir dahaki ay üyeliğimi bıraktım.Üye olan öğrenciler de ya fosforcu oluyor ya da gerçekten iyi öğrenci oluyor onlar da 4 sene boyunca çalışmış olanlar tipler oluyor.
-
-
VALİZLER BU YAZ DOLUYOR HOCAM
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ben o paraya indirimde 12 li branş denemesi alırım la
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X