Bildirim
Tekinay fizik videoları avi formatında ve açılmıyorbi fikri olan
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O videoları lisans olmadan açamazsın. Özel codec kullanıyor ve lisans olmadan açılmıyor. Ben de çok denedim fakat olmuyor. _____________________________ -
Adam işini biliyor desene :D _____________________________ -
Biliyor hocam ama vardır onun bir yolu.
Şuraya bak istersen hiç izlemedim ama aboneyim iyi mi kötü mü bilmiyorum. https://www.youtube.com/user/FizikNetTr/featured_____________________________ -
ben açtım videoları playerdan açma kurulumunu yap oluyor _____________________________ -
kurulum yok biz de kardeş direk videolar var _____________________________ -
kiosk diye bi dosya yok mu ? _____________________________ -
ben de var fizik ..evet korumalı ..anlatımı ve çözümleri bence oldukça iyi ..ayrıca pek pahalı değil sitesinden bakarsan ;tüm lys fizik falan konu anlatım soru çözüm dahil 45 tl geliyor ..soruları da ayrıntılı güzel çözüyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksimilyanus -- 3 Nisan 2015; 8:15:24 >_____________________________ -
Hocam nasıl kurucaz tam olarak bıraz daha detaylı anlatabılır mısın? -
Ben indirdim klasör un içinde baslat vardi kiosk diye bi dosya vardi kiosk dosyasindada videolar vardi baslata tiklayinca bi program acildi ve ordan izledim ama videolari playerdan oynatamadim codec hatasi verdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Up
-
-
ben başlata basıyorum bişey olmuyor _____________________________ -
Malesef oyle de hata verıyor -
Win 8 de çalışmıyor mu
-
link varsa atabilir misiniz? _____________________________ -
ben de yapamadım. biri yardımcı olursa sevinirim. _____________________________
Benzer içerikler
- kimyasal özellik aynı olması için
- 2010 üniversite taban puanları ve başarı sıralamaları
- tuzlu suyun elektriği iletmesi fiziksel mi kimyasal mı
- ağız ve diş sağlığı bölümü okuyanların yorumları
- acl hangi bölüm
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X