Şimdi Ara

Tekerlekten teneke sesi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar benim sorunum aracımla taşlı bir yola girdiğim zaman sağ ön tekerlekte teneke sesine benzer bir ses geliyor böyle ince bir sacın bişeye çarpması gibi bir ses.
    Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Egzozun koruması biryere çarpıyor olabilir.
  • Ön tekerlekğenin iç tarafından geliyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Egzozun koruması biryere çarpıyor olabilir.

Adam ön tekerlekten geliyor demiş egzoz koruması çarpıyor olabilir diyorsun ya
  • Bu ses taşlı yola girdikten sonra başlayıp bir müddet devam ediyorsa disk ile koruma sacı arasına taş giriyordur, çok kötü ses gelir ama o taş atıldıktan sonra kendiliğinden geçer.
  • dörtçeker kullanıcısına yanıt
    Daha önce başıma geldiği için söylüyorum egzoz borunun geçtiği yer tekere yakın olduğu için biryere sürtüp ses yapıyordu daha sonra büküp düzelttim ses kesildi. Ayrıca tekerlek rulmanlarını tutan somunun basına teneke benzeri birşey geçirilir o sallandıkça teneke sesi yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_gs_91 -- 24 Ağustos 2015; 17:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

Bu ses taşlı yola girdikten sonra başlayıp bir müddet devam ediyorsa disk ile koruma sacı arasına taş giriyordur, çok kötü ses gelir ama o taş atıldıktan sonra kendiliğinden geçer.

Evet detaylı bakınca diskin üstünde kaplı bir sac var ordan geliyor ses olayı anladım ama hocam şimdi ses kesildi arada bir yapması normalmidir acaba yapabileceğimiz bir işlem varmıdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Motordan Gelen Garip Ses?
    5 yıl önce açıldı
    CRDi motordan gelen tuhaf ses
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kingb04 kullanıcısına yanıt
    Disk ve koruma sacının yapısı nedeniyle oluyor sanırım, bende yıllar önce lada vardı, onda biraz taşlı topraklı yola girdinmi hemen olurdu, daha sonraki araçlarım olan, tempra, scenic 1, scenic 2 de hiç karşılaşmadım, şu anki aracım olan S-max te de bir kez arka tekerden aynı ses geldi, tekeri bile sökmeden tornavida ile taşı düşürüp hallettim.
  • Tas cakil felan girmistir. Havasinada bir bakin. Lastikciye goturmektede fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler yardımlarınız için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.