Şimdi Ara

TEKER KADROYA ÇARPIYOR SORUN NE OLABİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arka teker kadroya çarpıyor akort ayarı bozulmuş olabilir nasıl halledebilirim.

akort 30 TL'ye akort anahtarı satılıyor alıp yapmayı düşünüyorum.

• Muhtemelen , mil eşit şekilde oturmamıştır.Mandalı gevşetip tekeri oynatarak yeniden yerine yerleşmesini sağlayın.

Sorun devam ederse akord ayarını kontrol etmek için tekeri çevirin ve s çizip çezmediğine bakın.Ufak oynamalar sorun sayılmaz ancak yalpalama fazla ise akord ayarı yaptırın.
  • baktım ufak sağa sola oynuyor çok değil tekeri söküp düzeltip ortalasam belki düzelir.
  • o mili tam nasıl oturtmalıyım? biraz önde gibi
  • Mandalı açın ve birkaç tur çevirerek gevşetin sonrasında seleden kadroyu aşağı bastırın aynı zamanda tekeri yukarı çekin zor bir şey değil , kolay gelsin.
  • milin kadroya tam oturması mı? lazım.
  • Evet tam oturmalı ve kadrodan ayrılmayacak kadar sıkı olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araçda sorun olabilir mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladım bugün bir sorun daha fark ettim freni sıkınca hafif şekilde ön maşa ileri geri oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

anladım bugün bir sorun daha fark ettim freni sıkınca hafif şekilde ön maşa ileri geri oynuyor

gidonda boşluk olabilir onun için de gidon boğazını şaft borusuna sabitleyen 2 vidayı gevşet daha sonra boğazın ortasındaki çektirme vidasını sık böylece boşluğu almış olursun. Bunları yaptıktan sonra boğazın vidalarını sıkmayı unutma
  • arka taraftaki sürtünme tekeri ve vitesi tam oturtamadığımız için olmuş düzelttik şimdilik sorun yok ama geçen tekere hava bastım binmedim sonra baktım ön tekerin havası inmişti patlak zannettim söktüm baktım patlağı bulmadım anlamadığım aynı zamanda tekerlere hava bastım arka havayı saklamış ön vermiş neden olabilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.