Şimdi Ara

Tekel bayii işletiyoruz soruları alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WMTC

quote:

Orijinalden alıntı: Maça Ası

Genç biri içki alıp kimliğini gösterdiğinde doğum tarihine cidden dikkat ediyor musunuz? Yoksa gösterdiyse 18 den büyüktür diyip veriyor musunuz?

Hocam genelde tipe bakarak değerlendiriyoruz . 18 yaşından küçükse satmıyoruz diyoruz. Şimdiye kadar yok abi büyüğüm ben falan diyip kimlik göstermeye çalışan olmadı. Eğer olsaydı dikkat ederdim.

Bana satnıyoruz dediklerinde kimlik gösterip alıyorum 4 defa denedim 4 ünde de tuttu kimlikte 18 den küçük olmama rağmen. Bir de şey soracaktım ramazan ayı işleri çok etkiledi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

Hocam tekele gelen 18 yaş altı,liseli kişilere bira tarzı içki satışınız oluyor mu ?

Lise üniforması ile gördüğümüz zaman içki sigara satmıyoruz. Genelde tipine göre karar veririm. 18 üzeri görünüyorsa alabilir. 18 altı görünüyorsa kaç yaşındasın diye sorarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelirteJackson

Dinen günah dğil mi tekel

Günah, haram. Herkesin günahı kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergus

neden birbirine çok yakın 2 tane tekel bayi olur

Güzel tespit ama her zaman için geçerli değil. Bizim iki tane yerimiz var ikisinde de yakın tekel bayii yok mesela. Açıkçası neden bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Genç biri içki alıp kimliğini gösterdiğinde doğum tarihine cidden dikkat ediyor musunuz? Yoksa gösterdiyse 18 den büyüktür diyip veriyor musunuz?

Hocam genelde tipe bakarak değerlendiriyoruz . 18 yaşından küçükse satmıyoruz diyoruz. Şimdiye kadar yok abi büyüğüm ben falan diyip kimlik göstermeye çalışan olmadı. Eğer olsaydı dikkat ederdim.

Bana satnıyoruz dediklerinde kimlik gösterip alıyorum 4 defa denedim 4 ünde de tuttu kimlikte 18 den küçük olmama rağmen. Bir de şey soracaktım ramazan ayı işleri çok etkiledi mi?

Evet etkiledi. Ramazan ayının etkisi ile satışlar her anlamda düştü. Her gün 50-100 liralık garanti içki alan adam Ramazan ayında içmiyor .
    Ramazan ayının üstüne bir de sıcaklar vurunca (Adana) sokakta kimse kalmadı bitmiş durumdayız

• kör kütük sarhoşken içki almaya gelenler oluyor mu
  • en çok içilen sigara hangisi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: asım2

en çok içilen sigara hangisi??

Kısa Parliament.
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

kör kütük sarhoşken içki almaya gelenler oluyor mu

Oluyor bazen. İşin en can sıkıcı yanlarından birisi de budur herhalde. Uğraşmak çok zor oluyor.
  • Hicam adananin neresinde dukkan?

• NİHATCSRPNR N kullanıcısına yanıt
    Turgut Özal bulvarında
  • efes malt şişe ne kadar ? bi de depozito alıyomusunuz geri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikazeden

efes malt şişe ne kadar ? bi de depozito alıyomusunuz geri?

5.25 di 5.50 oldu. Depozito alıyoruz 25 kuruştan ama kendi sattığımız malın tabii ki .
  • Viceroy mArka sigara icin kac farkli okunus duydun, bizim bi abimiz icerdi her seferinde farkli bi sekilde isterdi marketten vaysroy , viceroy (yazildigi gibi ) ,vikeroy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

Viceroy mArka sigara icin kac farkli okunus duydun, bizim bi abimiz icerdi her seferinde farkli bi sekilde isterdi marketten vaysroy , viceroy (yazildigi gibi ) ,vikeroy

Normalde Vaysroy diye okunuyor biliyorsunuzdur.
    Vallahi en az 20 çeşidini duymuşumdur. Bazen öyle şeyler söylüyorlar ki ne istediklerini anlamıyorum bile
    Viceroy, viseroy, vaystıroy, vikeroy, vikero, vikori, visori vs vs. uzar gider
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

Viceroy mArka sigara icin kac farkli okunus duydun, bizim bi abimiz icerdi her seferinde farkli bi sekilde isterdi marketten vaysroy , viceroy (yazildigi gibi ) ,vikeroy

Normalde Vaysroy diye okunuyor biliyorsunuzdur.
    Vallahi en az 20 çeşidini duymuşumdur. Bazen öyle şeyler söylüyorlar ki ne istediklerini anlamıyorum bile
    Viceroy, viseroy, vaystıroy, vikeroy, vikero, vikori, visori vs vs. uzar gider

Ahahahhahhah ya tam olarak dedigim sey ya valla iyi guldum

• Yere dusen biralari napiyorsunuz

• kârı çok az zahmeti çok tüketici için de çok pahalı ama bira candır :)

• ciro ne kadar?:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Yere dusen biralari napiyorsunuz

Eğer kırılmazsa bir kaç gün bekletiyoruz sonra dolaba geri koyuyoruz. İşe yarıyor mu bilmem gerçi ama
    Eğer kırılırsa ya çöpe atıyoruz ya da iade ediyoruz. Bir ara patlayıp üzerime gelmişti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.