Şimdi Ara

Tek Tuşla Ekran Görüntüsü Alma - ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazen 1 dakika içinde 20-30 tane ekran görüntüsü almam gerekiyor... Prntscreen ile paintten yapmak falan imkansız oluyor...

Klavyeden basacağımız tek bir tuş ile ekran görüntüsü alıp o görüntüyü belli bir klasöre kaydeden bir program var mıdır ?

ÇÖZÜM

Arkadaşlar Yakala! isimli program ile çok çok basit şekilde yapabiliyorsunuz, programın boyutu da yalnızca 400 kb kadar ve farklı 3 formatta kayıt yapabiliyor... Ayrıca tam ekran veya ekranın belli bir bölümünü de kayıt yapabiliyor...

Tam aradığım şey buydu, ayrıca altta da güzel tavsiyelerde bulunan arkadaşlarımız oldu, bilgisiz-ilgisiz arkadaşlarımız kadar... Onlara da teşekkürler... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jovanovic -- 9 Mayıs 2012; 12:24:38 >

• Tam olarak bilmiyorum ama Fraps isimli programı bir deneyin isterseniz. Hatırladığım kadarıyla vardı.
  • arkadaşın dediği gibi frabs işini görür ..hem video olarak hem caps olarak kayıt yapıyor ..tek tuşla aktif edip yine tek tuşla durdurabiliyorsunuz ..
  • fraps programı ile alabilirsiniz görüntü
    hemde özelleştirelebilir tuş seçenekleri var istediğinize ayarlayın
  • Arkadaşlar dediğiniz fraps adlı programı yükledim ancak kullanamadım bir türlü...

Mesela F2 tuşunu ayarladım ayarlardan ve kaydetme yerini de desktop yaptım ama ben F2'ye bassam bile bir ekran görüntüsü geldiği yok...
  • Bir yerde programın yalnızca oyun içinde çalıştığı yazılmış ama doğru mudur ??

Arkadaşlar ben internette gezerken böyle hızlıca ekran görüntüsü alacak program yük müdür dünyada ???
  • GÜNCEL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

GÜNCEL

Greenshot ihtiyacını görür sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gar1diyan

quote:

GÜNCEL

Greenshot ihtiyacını görür sanırım

Sanırım kimse anlamıyor ne demek istediğimi...

Benim amacım tek bir tuşla ekranın olduğu gibi görüntüsünü almak... Veya seçim de yaptırabilir ama ben kaydedilecek alanı seçtikten sonra bir daha kaydet demeye veya düzenleme menüsüne gelirsem nasıl dakikada 30 tane ekran görüntüsü alacağım...
  • GÜNCEL
  • quote:

GÜNCEL

hocam senin için araştırdım clipboard diye de bir program buldum indirdim kendi bilgisayarıma ama açılmadı biraz araştırsan belki bulabilirsin kullananlar var ss var ama link bulamadım başka
  • quote:

quote:

GÜNCEL

hocam senin için araştırdım clipboard diye de bir program buldum indirdim kendi bilgisayarıma ama açılmadı biraz araştırsan belki bulabilirsin kullananlar var ss var ama link bulamadım başka

Hocam zaten arastiriyorum... Ta 2-3 hafta evvel de konu actim onlarca kisi program onerdi hicbiri ise yaramiyor :((

Bu kadar zor bir sey mi anlattigim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

arkadaşın dediği gibi frabs işini görür ..hem video olarak hem caps olarak kayıt yapıyor ..tek tuşla aktif edip yine tek tuşla durdurabiliyorsunuz ..

GUNCEL...
  • quote:

quote:

quote:

GÜNCEL

Hocam zaten arastiriyorum... Ta 2-3 hafta evvel de konu actim onlarca kisi program onerdi hicbiri ise yaramiyor :((

Bu kadar zor bir sey mi anlattigim?

shup programı aradığınız program bence :D

• Shup adli program da isimi gormedi... Benim dakikada 30 tane goruntu almam gereken zaman oluyor... Onerdiginiz programlarin tamami paintten farksiz.... Resim duzenlemeyle falan isim yok tek tusa basayim kaydetsin yalnizca istedigim bu...

Bu kadar zor olacagini tahmin etmemistim....

• isletim sistemin ne?...win 7 ise ekran alintisi yapan bi bileseni var diye hatirliyorum kendine ait..
  • quote:

Shup adli program da isimi gormedi... Benim dakikada 30 tane goruntu almam gereken zaman oluyor... Onerdiginiz programlarin tamami paintten farksiz.... Resim duzenlemeyle falan isim yok tek tusa basayim kaydetsin yalnizca istedigim bu...

Bu kadar zor olacagini tahmin etmemistim....

hocam shup programıyla ctrl+alt+d tuşlarıyla peş peşe görüntü alabilirsin istediğin kadar açılan ekranları aşağı indir ister düzenle ister düzenleme sonra kaydede bilirsin aradığın şekilde bir program bulman zor win7nin kendi içinde ekran görüntüsü arkadaşın dediği gibi var ama senin ihtiyacını görmez
  • Dediginizi anladim ama cidden benim yeri geldigi zaman geri donme imkanim yok... Size sacma geliyor ama belki 1 dk gecikmede isler aksayabiliyor...

Hayir isin tuhafi bu istedigim sey ekstra bir sey degil ki diyeyim nasil yapmazlar... Anlamadim gitti valla...

GUNCEL !!

• quote:

Dediginizi anladim ama cidden benim yeri geldigi zaman geri donme imkanim yok... Size sacma geliyor ama belki 1 dk gecikmede isler aksayabiliyor...

Hayir isin tuhafi bu istedigim sey ekstra bir sey degil ki diyeyim nasil yapmazlar... Anlamadim gitti valla...

GUNCEL !!

Araştırmalara rağmen bulamadıysak yapmamışlar demektir benim bildiğim başka program yok
  • quote:

quote:

Dediginizi anladim ama cidden benim yeri geldigi zaman geri donme imkanim yok... Size sacma geliyor ama belki 1 dk gecikmede isler aksayabiliyor...

GUNCEL !!

Araştırmalara rağmen bulamadıysak yapmamışlar demektir benim bildiğim başka program yok

Aklım almıyor yahu resmen... İstediğimiz şey enteresan uçuk bir şey midir ?

GÜNCEL...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.