Şimdi Ara

Tek Tuşla Ekran Görüntüsü Alma - ÇÖZÜLDÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: gar1diyan

quote:

Dediginizi anladim ama cidden benim yeri geldigi zaman geri donme imkanim yok... Size sacma geliyor ama belki 1 dk gecikmede isler aksayabiliyor...

Hayir isin tuhafi bu istedigim sey ekstra bir sey degil ki diyeyim nasil yapmazlar... Anlamadim gitti valla...

GUNCEL !!

Araştırmalara rağmen bulamadıysak yapmamışlar demektir benim bildiğim başka program yok

Aklım almıyor yahu resmen... İstediğimiz şey enteresan uçuk bir şey midir ?

GÜNCEL...

yo aslında o kadar imkansız değil ama demek ki şimdiye kadar insanların pek ihtiyacı olmayan bir şey ya da diğer programlar ihtiyaçlarını karşılamış sen ne işle uğraşıyorsun ki hocam

• quote:

yo aslında o kadar imkansız değil ama demek ki şimdiye kadar insanların pek ihtiyacı olmayan bir şey ya da diğer programlar ihtiyaçlarını karşılamış sen ne işle uğraşıyorsun ki hocam

Biraz özel aslında buradan söylemem doğru olmaz...

GÜNCEL...
  • quote:

quote:

GÜNCEL...

pekala umarım bulursunuz aynı işle uğraşanlar varsa onlara danışın derim
  • quote:

quote:

quote:

GÜNCEL...

pekala umarım bulursunuz aynı işle uğraşanlar varsa onlara danışın derim

Öyle yapacağız artık ama bakalım...

Bulursam buradan da paylaşırım bu derttten muzdarip olanlar varsa yararlanırlar...

• yav arkadaşlar frabs var bu kadar zormu ıncelemek arastırmak .. masaüstunde oyunda heryerde tek tusla resım alıyor tek tusla vıdeo cekıyor .. yanlıs mı okudum ben konuyu acan arkadasın ıstedıgını ..???
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

yav arkadaşlar frabs var bu kadar zormu ıncelemek arastırmak .. masaüstunde oyunda heryerde tek tusla resım alıyor tek tusla vıdeo cekıyor .. yanlıs mı okudum ben konuyu acan arkadasın ıstedıgını ..???

amaç farklı olunca sonuca bazen zor ulaşılabiliyor ama söylediğiniz program arkadaşın işini ziyadesiyle görür painte yapıştırma ihtiyacı duymadan direk olarak kaydediyor hadi hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

yav arkadaşlar frabs var bu kadar zormu ıncelemek arastırmak .. masaüstunde oyunda heryerde tek tusla resım alıyor tek tusla vıdeo cekıyor .. yanlıs mı okudum ben konuyu acan arkadasın ıstedıgını ..???

amaç farklı olunca sonuca bazen zor ulaşılabiliyor ama söylediğiniz program arkadaşın işini ziyadesiyle görür painte yapıştırma ihtiyacı duymadan direk olarak kaydediyor hadi hayırlı olsun

Valla arkadaşlar ikinizin de ne dediğinizi anlayamıyorum...

nıggaa adlı arkadaş taknik yardım konularına laf olsun diye mi yorum yapıyorsunuz yoksa cidden sayfadaki tüm yazılanları okuyor musunuz acaba ?

frabs adlı program çalışmıyor oyunda değilseniz...

• Screen Hunter Pro ya da Smart Capture programını öneririm.
    www.desksoft.com/SmartCapture.htm
  • quote:

Arkadaşlar bazen 1 dakika içinde 20-30 tane ekran görüntüsü almam gerekiyor... Prntscreen ile paintten yapmak falan imkansız oluyor...

Klavyeden basacağımız tek bir tuş ile ekran görüntüsü alıp o görüntüyü belli bir klasöre kaydeden bir program var mıdır ?

Selam
    Yazılanların hepsini okudum ama kesin bir resim yakalama programı bulamadığınızı gördüm. Bu nedenle yıllardır çeşitli sürümlerini kullandığım TechSmith SnagIt 10 programını tavsiye ederim.

Saniyede bir resim alabilme kapasitesine sahip bu program elbette sizin reaksiyon ve bilgisayarınızın gücüne bağlıdır. Hızlı bilek, güçlü bilgisayar.
    Aşağıdaki resim sizi tatmin eder ise, bunu indirerek kurabilirsiniz.
    Kolay gelsin..

Tek Tuşla Ekran Görüntüsü Alma - ÇÖZÜLDÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Aşağıdaki resim sizi tatmin eder ise, bunu indirerek kurabilirsiniz.
    Kolay gelsin..

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için ancak dün gece Yakala! isimli bir program buldum hem boyutu ufacık 400 kb kadar hem de çok hızlı ve pratik :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.