Şimdi Ara

Tek Türkiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dante*

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetpara

Allah korusun stvden

şöyle yorumlar yapicaksaniz hiç yapmayin ok

Ne var ki yorumum da siyaset mi var???
  • güzel yapıt
  • Şimdiki Bölümüde Gerçekten İyiydi Doktor'a Silah Dayadı Adamın Biri Bakalım Ne Olacak Sen Benim Kardeşimi Öldürdün Diye Bişiler Söylüyordu
  • Simdilerdede reytingi bu tarz diziler kapiyor..yani bir kisi oturuyor kafasindan gecen herkesin bildigi olaylari geciriyor ve yapimciya onaylatmasi kaliyor.Sinema filmi gibi degil yani.Dizilerde herzaman yapimcinin istegi ile senaryo doner.Halk ask istiyor heme bi kiz gelir mahalleye,halk kavga istiyor hemen kizin eski sevdigi gelir gibisinden senaryolar.bu dizide duydugumuz okudugumuz yazilari senaryoya dokup oynuyorlar.sonucmu duygulari zedelenmis bir halk toplulugu.diyeceksinizki diziyi bi kere izledinmide konusuyorsun.hayir izlemedim.Ama adi ustunde dizi.bi yere kadar bi konu vardir o surup gider ama bi yerden sonrada konu sapar.Yinede emek var ne diyelim.bi donem bunlarla yasayacagiz.
  • izliyorum harika gerçekten
  • O adamın kanalı evimde izlenmiyor
  • Dizisini hiç izlemedim Stv'nin ama Ayna programı gayet iyi,bazen sunucu abimiz beni gülmekten yarsada herzaman sevdiğimiz ve seveceğimiz bir program olacak Ayna
  • stvde deil dizi,reklam bile izlemem...
  • insanların bu topicde farklı yorumlar yapacagı belli kimse Dizi hakkında yorum yapmak istemiyor herkes.Dini cerceve icinde yayın yaptıgı icin kötülemeye geliyor.Bizim milletimiz böyle iste.Baska bir kanalda erotik bir olay oldu desen 1500 kisi bakar hepside kanalı begendiklerini söyler.Lanet olsun böyle düsünenlere.
  • Ben Tv Başına Sadece Perşembe Günleri Otururum O Dizi İçin Onun Haricinde Hiç Birşey Seyretmem Kanallar'ıda Kötülemem Dizi Mükemmel Yok Ben İzlemem Yok Ben Şunu Yapmam Bunu Yapmam Diyen Arkadaşlar Diziyi İzledikten Sonta Konuşsun Lütfen Eğer Hiç İzlemek İstemiyolarsada Böyle Yorumlar Yapmasınlar Başka Diycek Bişeyim Yok.
  • yayınlandığı kanaldan dolayı izlemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: player_999

yayınlandığı kanaldan dolayı izlemem

ala alah kardeşim izlemiyorsan kendine sakla
  • Stv kadar seviyeli, güzel programlar sunan ve gerçekçi dizileri olan başka bir kanal yok yaptıkları haberlerde yalan dolan değil ispata dayalıdır. Tek Türkiye dizisi gerçekten çok iyi ve gerçekleri anlatan bir dizidir bende seviyorum
  • ben izliyor ve çok da beğeniyorum.

bazı vatandaşlarımız sınırlı bir görüş çerçevesinde şartlanmışlığın verdiği birtakım önyargılarla olaya bakıp yiğidin hakkını verme konusunda haksızlık ediyorlar.bunların aklı selim ile düşünüp doğru dürüst yourumlar veyahut hiç olaya dahil olmamalarını istiyorum.
  • direkt bodoslama kötüleyici yazı yazan arkadaşlar için meşhur bir söz var. eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wineleven

eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Evet eğri stv ve başı fetoşdan doğru çizgi çıkmaz. Ne güzel söyledin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

stv'den hayırlı bi şey çıkmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

quote:

Orjinalden alıntı: wineleven

eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Evet eğri stv ve başı fetoşdan doğru çizgi çıkmaz. Ne güzel söyledin.

Aynen öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 27 Mart 2008; 23:10:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

quote:

Orjinalden alıntı: player_999

yayınlandığı kanaldan dolayı izlemem

ala alah kardeşim izlemiyorsan kendine sakla

sen de izliyorsan kendini sakla
  • Katılıyorum.Güzel belgeselleri ve dizileri var.Haberi stv de izlerim.Ama haberlerinde F.Gülen le ilgili bir haber yaptığında kanalı değiştiririm.
    quote:

Orjinalden alıntı: atroce

Stv kadar seviyeli, güzel programlar sunan ve gerçekçi dizileri olan başka bir kanal yok yaptıkları haberlerde yalan dolan değil ispata dayalıdır. Tek Türkiye dizisi gerçekten çok iyi ve gerçekleri anlatan bir dizidir bende seviyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: atroce

Stv kadar seviyeli, güzel programlar sunan ve gerçekçi dizileri olan başka bir kanal yok yaptıkları haberlerde yalan dolan değil ispata dayalıdır. Tek Türkiye dizisi gerçekten çok iyi ve gerçekleri anlatan bir dizidir bende seviyorum

Katılıyorum STV gerçekten çok seviyeli ve kaliteli bir kanal özellikle Ayna programını çok seviyorum.Ailem ile birlikte utanmadan sıkılmadan Film ve ya Dizi izleyebildiğim nadir kanallardan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.