Şimdi Ara

Tek simitle ögle 12 yi beklemek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
9.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
26 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

ben anlamadim oglen 12 den once bi insan nasi yemek yer ki? sabah daha hava aydinlanmadan yemek tikinmak nasi bi kultur onu anlamadim. ne olacak uc bes saat kahveyle suyla idare etseniz. mal gibi simit yersen tabi acikirsin. bizdeki bu kahvalti merakini anlamiyorum. peynir zeytin domates ekmekle kahvalti yapan bile cemal sureya ekolu sozler paylasir olmus. hadi kavurmalar sucuklar olsa neyse. normal ogunde yedigin bi pilav dahi daha haz verir o kahvalti dediginiz seye gore.
    Hocam saka yapiyon galiba
    Sabah kahvalti yapmadan suyla nasil duracaksin
    Bence en önemli ögun kahvaltidir
    Uykudan kalkinca zaten ac oluyorsun bide ustune oglene kadar beklemek sacmalik
    Sen beni bery girls saniyon herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 8 Mart 2019; 11:12:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

len redbul ben sabahları bişey yiyemiyom. bazen 2gün acıkmıyom. kaslıyım spor yapıyorum.
    Ya he he
    Bende sipor yapiyom moruq 30 cm oldu bicapslarim
    4 gun aç kalsam birsey olmaz qnq

MSI GTX 1080 Ti, Intel i7 8700, Samsung 970 Evo NVM.e SSD,Z370-A Pro, Kingston Hyperx Predator 16GB (2x8GB) 3000MHZ, Aerocool KCAS 650W 80 Gold, Mouse: Razer Deathadder Chroma, Ekran: MSI MAG27CQ Laptop: MSI GE70 NOTEBOOK CORE İ7 4700 2.40 GHZ-16GB-1TB-17.3
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    hocam inanın ben de bir aralar öyleydim ama şükretmeyi öğrendim şuan bana göre halim vaktim çok şükür yerinde bazılarına göre iyi olmasa da şükrediyorum her şey güzelleşiyor ayrı bir tad alıyorsun. önemli olan maddi güzellik değil sen yeter ki güzellik iste onu her yerde görebilirsin yeter ki isteyin hocam

• quote:

ben anlamadim oglen 12 den once bi insan nasi yemek yer ki? sabah daha hava aydinlanmadan yemek tikinmak nasi bi kultur onu anlamadim. ne olacak uc bes saat kahveyle suyla idare etseniz. mal gibi simit yersen tabi acikirsin. bizdeki bu kahvalti merakini anlamiyorum. peynir zeytin domates ekmekle kahvalti yapan bile cemal sureya ekolu sozler paylasir olmus. hadi kavurmalar sucuklar olsa neyse. normal ogunde yedigin bi pilav dahi daha haz verir o kahvalti dediginiz seye gore.
    kahvaltı başlı başına bir kültürdür. böylesine bir coğrafyada yaşayıp böylesine güzel bir kültürden mahrum kalman ne acı. kahvaltının çok zengin olup olmamasının da pek bir önemi yok. o saydığın kahvaltılıklarla da yeteri kadar beslenip güne başlamak oldukça leziz ve sağlıklı bir eylem. işin sağlık boyutunduysan asıl pilavdan sakınman lazım ki boş mideye giren pilavın vereceği haz da uzak kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 8 Mart 2019; 11:34:4 >

tadic on fire! &#128293;

• Reis oku bunları da ülkeyi ne hale soktuğunu gör

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Ya he he
    Bende sipor yapiyom moruq 30 cm oldu bicapslarim
    4 gun aç kalsam birsey olmaz qnq

Alıntıları Göster
    bnm 2016 da 40dı sonra nie bu kadar kasıom ki dedim

şimdi 35 ama parcalı

Orijinalden alıntı: Del Toro

bnm 2016 da 40dı sonra nie bu kadar kasıom ki dedim

şimdi 35 ama parcalı

Alıntıları Göster
    Bende tek parca 40 var simdi

Orijinalden alıntı: WaylandIZMIR

Reis oku bunları da ülkeyi ne hale soktuğunu gör
    Aman hocam reisi karistirmayam bu işe mapusta yatmaya niyetim yok

Tablet: Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 SM-T320
    Mobil: Xiaomi Mi9 SE | iPhone 11 64gb | Kulaklık: Haylou GT6
    Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

kahvaltı başlı başına bir kültürdür. böylesine bir coğrafyada yaşayıp böylesine güzel bir kültürden mahrum kalman ne acı. kahvaltının çok zengin olup olmamasının da pek bir önemi yok. o saydığın kahvaltılıklarla da yeteri kadar beslenip güne başlamak oldukça leziz ve sağlıklı bir eylem. işin sağlık boyutunduysan asıl pilavdan sakınman lazım ki boş mideye giren pilavın vereceği haz da uzak kalsın.

Alıntıları Göster
    pazar brunchindan bahsetmiyoruz neticede. gun aydinlanmadan uyanip gozunu zor acarak pogaca zeytin peynir tikinmanin ne gibi bir hazzindan soz ediyorsun? komik olmayalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

her sabah 2 adet haşlanmış yumurta yiyorum... hem tok tutuyor hem de kilo vermenize yardımcı oluyor
    Peki amac kilo almaksa o zamn ne yapalim arifcigim

pazar brunchindan bahsetmiyoruz neticede. gun aydinlanmadan uyanip gozunu zor acarak pogaca zeytin peynir tikinmanin ne gibi bir hazzindan soz ediyorsun? komik olmayalim.

Alıntıları Göster
    Gün uyanmadan hazzı olmuyor zaten. Saat 8-11 arası yaptığın kahvaltı daha güzel oluyor. Sabah çok erken uyandığımda kahvaltı yapmak zor geliyor ama derse aç girecek halim yok. Zaten hafif yapıyorum o zamanlar.

• quote:

Alıntıları Göster
    uykunu alamamanın hıncını kendini kahvaltıdan mahrum bırakarak çıkarıyorsun. uykunu alsan kahvaltı bir angarya gibi gelmez. eğer kaliteli yaşamak istersen bunun ilk şartı uyku ve beslenme düzeni. mis gibi bir kahvaltıyla güne başlamanın enerjisi hem sevdiklerine hem de işine yansıyor. emin olabilirsin. ayrıca söylemek isterim poğaça bir zehir, onu kendinden uzak tutarsan iyi edersin

tadic on fire! &#128293;

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Peki amac kilo almaksa o zamn ne yapalim arifcigim

Alıntıları Göster
    Diyetisyen değilim redbullcuğum, malesef öyle bir derdim olmadı son 10 yıldır

Ama Canan Karatay "diyetini" (!) tavsiye ederim, popüler olması için diyet deniyor aslında sağlıklı yaşam biçimi. Biraz pahalı bir beslenme biçimi. Doğal olan her şeyi ye, ekmekten, şekerden, pirinçten, hamur işinden, paketli ürünlerden uzak dur. Bol su iç. Zeytinyağı, yumurta sucuk, tereyağı, balık, tavuk, et, zeytin, peynir, ceviz, badem, fındık, kuru kayısıya yönel. Kilo alma/verme değil de sağlıklı olmak, sık sık hasta olmamak için gayet uygun bir beslenme şekliydi.

Bu şekilde 3 öğün doya doya 2 ayda 11 kilo vermiştim 2013'te. 88'den 77'ye düşmüştüm.
    Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R

• sevgi yolunda benli fırıni var
    oranin simitleri iyi oluyo
    yanina da cay off mis

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.