Bildirim
Tek oturuşta 100 bardak çay içen adam

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
'Boşalda semerimi ye ' lafını değiştiriyorum arkadaş ' Boşalda semaver iç ' kodumun öküzü -
Çarpıntı yapmıyor muydu bu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Voica Factor
'Boşalda semerimi ye ' lafını değiştiriyorum arkadaş ' Boşalda semaver iç ' kodumun öküzü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kdy00
quote:
'Boşalda semerimi ye ' lafını değiştiriyorum arkadaş ' Boşalda semaver iç ' kodumun öküzü
Hocam bu adam fazla yaşamaz çarpıntıdan tık diye gider görür o zaman 100 bardak çayı
-
sıvılar sıkıştırılamaz diyen kim vardı konuya bekliyoruz
Şakirtin mazotu çaydır diye bi laf vardı. Video da STV'den zaten
Şekersiz içiyosa iyide şekerli içerse bi seferde kalpten gider o adam neresi dayanıcak o şekere. -
Kusardım ben lae. -
-
quote:
'Boşalda semerimi ye ' lafını değiştiriyorum arkadaş ' Boşalda semaVer iç ' kodumun öküzü
-
Lan ince belli bardakta içiyor. Bende fincan sandım da girdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 14 Ekim 2012; 16:20:13 > -
quote:
yarıldım
-
kabız olur kesin -
İyi adam yine o kadar kafeini tolere edebiliyormuş. Biz 2 bardağı zor içiyoruz. -
quote:
boşanda semerini ye değil miydi o -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kdy00
quote:
Hocam bu adam fazla yaşamaz çarpıntıdan tık diye gider görür o zaman 100 bardak çayı
aynen öyle 100 bardak çaydan sonra 100 parça pamuk tıkarlar götüne:D
-
video ya falan bakmadım ama semaverde de 20 çay bardağını içtiğimi hatırlıyorum.
Benzer içerikler
- ardışık sayıların toplamı
- risperdal kullananlar yorumları
- havalı apartman isimleri
- torrent oyun
- antibiyotik içtikten kaç saat sonra alkol içilir
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- en ilginç rekorlar
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X