Bildirim
Tek kapı(coupe) araçların hazin sonu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu anlamda Colt"un 3 kapılıları istisna sanırım... -
Cok daha sik olmasina ragmen sadece 2.el degeri yuzunden clio 3kapi yerine 5 kapi tercih ettim. Bu deger kaybi ozellikle B ve C sinifi araclarda daha fazla oluyor. Tek kapinin deger kaybindan etkilenmeyen tek arac galiba Audi A3 -
Aracın görüntüsü 5 kapılıdan bozma 3 kapılıysa evet değer düşüyor ilginç bir şekilde ama kendine has bir tasarımı varsa C segmentinden itibaren 3 kapılı araçlar hak ettikleri değerde satılıyorlar. -
çok kullanışsız geliyor bana maddiyat gerek -
Coupe araçlar her zaman favorimdir ve benim için hiçbir zaman alımlılığını kaybetmeyecek.Değer kaybına da diyecek bir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 7 Mart 2010; 23:26:12 > -
Normaldir değer düşüşü.Ülkemizde keyfe keder araba alımı oldukça az bildiğiniz gibi.Çoğu ailenin tek aracı var ve kimse ailesinin ön koltuktan sekerek araca binmesini istemez. =) -
-
Hazin sonu bu mudur yani fiyatı düşmesi mi
İyki Türk milletinin zevksiz bir araç tercihi var da ucuza 3 kapılı araca binebiliyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: Soylukan
Hazin sonu bu mudur yani fiyatı düşmesi mi
İyki Türk milletinin zevksiz bir araç tercihi var da ucuza 3 kapılı araca binebiliyoruz
kendi içinde hazin sonu demek istedim tabi tek kapı severler için süper bişey -
2.el alıyorsan sorun yok zaten alırken ucuz alıyorsun 0 araçta da yapacak bişey yok ben 0 coupe almam mesela -
quote:
Orijinalden alıntı: gazozvar
çok kullanışsız geliyor bana maddiyat gerek
katılıyorum
normal bir aracın olacak, olursa bu ayrıca zevk için -
ben gayet memnunum şahsen bu durumdan istediğim araçlara daha çok yaklaşıyorum bu değer kaybından dolayı.. -
kaza durumunda arkadakilerin hali baya bi kötü olur herhalde bende bunu merak ediyorum -
birkan grande punto müthiş miş yakıyo ortalığı -
valla annem her arka koltuğa geçişinde söyleniyor "4 kapılı arabayı sattın 2 kapılı araba aldın" diye -
Cabriolar ne yapsın o zamanHele bir de tenteyse... -
yaw hiç ucuza cabrio araba varmı nissan falan ? 15-16 milyara -
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
valla annem her arka koltuğa geçişinde söyleniyor "4 kapılı arabayı sattın 2 kapılı araba aldın" diye
ee yani arkaya geçen için sorun.Tek kişi kullanıyorsanız bencede tek kapı alımlı ve güzel. -
Benzer içerikler
- hyundai coupe alınır mı
- opel astra hararet göstergesi
- plakadan araç modeli öğrenme
- arabadan süt kokusu nasıl çıkar
- chery tiggo 3 alınır mı
- byd han 2025
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- byd 2025
- sıfır araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X