Şimdi Ara

Tek İp Tek Account

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar KO da sistem başlıktaki gibi olmuş . Hileyi hurdayı çok sevmem ama 2 pc ile 2 chara da giremiyeceksem niye oynuyorum bu oyunu .

2 pc ile 2 chara girebilmem için bir yöntem var mı ? Bilen varsa çok makbule geçer . (Premium hariç)

• bence oyunun amacı ticaret olmamalı tek ip ile tek chara girmek mantıklı bi uygulama olmuş eğer doğruysa
  • Vpn uygulaması kullanarak bağlanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alqolikkk

bence oyunun amacı ticaret olmamalı tek ip ile tek chara girmek mantıklı bi uygulama olmuş eğer doğruysa

Ya tabi ki ticaret olmamalı ama yurtta olduğunu düşün ya da benim arkadaşım kuzenleriyle ortak kullanıyor . Ve ya öğrenci evinde olduğunu düşün . Ya da kardeşim oynamıyor ama oynadığını düşün . Vs vs örnekler çoğaltılabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayahmet12

quote:

bence oyunun amacı ticaret olmamalı tek ip ile tek chara girmek mantıklı bi uygulama olmuş eğer doğruysa

Ya tabi ki ticaret olmamalı ama yurtta olduğunu düşün ya da benim arkadaşım kuzenleriyle ortak kullanıyor . Ve ya öğrenci evinde olduğunu düşün . Ya da kardeşim oynamıyor ama oynadığını düşün . Vs vs örnekler çoğaltılabilir .

haklısın internet cafelerde ne olcak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bayahmet12

quote:

haklısın internet cafelerde ne olcak

İnternet cafeler , internet cafe olduklarına dair belge vs. ile başvurup 6 taneye kadar izin alabiliyorlar diye duydum .

• bayahmet12 kullanıcısına yanıt
    Rivayettir onlar. 20 masası olan internet kafede 6 masa açacak 500 masası olan kafede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden laptopları toplar arkadaşlara gider gece sabaha kadar pk atardık. Demek bunlarda artık mazide kadı
  • Hotspot shield aç pc nin birinde , hotspot un açık olmayan pcden önce gir giriyor ama çok lag oluyor .
  • Haberin olsun dc atıyor tekrar girmek istediğinde ban yedin diyor ancak diğer chardan çıkıp girersen giriyor çakma ban :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbd000

Haberin olsun dc atıyor tekrar girmek istediğinde ban yedin diyor ancak diğer chardan çıkıp girersen giriyor çakma ban :)

ya o ban olayını da anladım zaten :D item basıyorum sınır dolunca mecbur alt f4 girerken 1-2 dk onu veriyor sonra giriyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2kmtt

Eskiden laptopları toplar arkadaşlara gider gece sabaha kadar pk atardık. Demek bunlarda artık mazide kadı

Aynen öyle :(
  • Arkadaşlar ben şöyle bir çözüm buldum ; 2. pc ye telefonumun internetiyle bağlanmak :) Başka da bir yöntem bulamadım zaten .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.