Bildirim
tek görüntüyü 4 farklı ekranda 4 parça görme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu 4 ekranda ayrı video mu çalacak anlamadım tam -
quote:
Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI
bu 4 ekranda ayrı video mu çalacak anlamadım tam
tek video 4parça halinde 4 ekrana fotograta böldüğüm gibi normalde tek parça görün tüyü 4 parçaya ayırıp görüntüyü almak istiyorum -
peki bu 4 video render mı olacak yoksa 4 farklı monitore anında mı gönderilecek eğer ikinci şıksa hangi programla monitöre gönderiyorsun ondaböyle bir özellik var mı 1. şık ise yapılır ona program bulurum ama zahmetli olur biraz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 11 Haziran 2014; 22:00:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI
peki bu 4 video render mı olacak yoksa 4 farklı monitore anında mı gönderilecek eğer ikinci şıksa hangi programla monitöre gönderiyorsun ondaböyle bir özellik var mı 1. şık ise yapılır ona program bulurum ama zahmetli olur biraz
fark etmez araştıyorum sabahtan beri bulamadım bişey -
kafamı karıştıran nokta 4 e bölüp nasıl olacak o görüntü -
virtual dubu kullan crop kısmında filmi 4 e böl tek sıkıntı 4 kere bu işlemi yapacan -
buldum ati eyefinity diye bir özellik war ati catalyst control center ın içinde ordan yapılabiliyormuş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X