Şimdi Ara

tek dolum yapılmıs canon 510-511 kartus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resmı kurumların yada bazı sırketlerın dolum yapnadıgını bılıyoruz buralardan toplanan cıkma kartus satan varmı yada yardımcı olabılecek sevınırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• artık onlarda ya ciss sistemli yazıcı kullanıyor yada en ucuz lazer yazıcılardan kullanıyor.. Artık her yerde ciss takılı mp280 görüyorum
  • bunu bende hep merak etmişimdir ama bir türlü bu bilgiye erişemedim.bence kim o yazıcıyı kullanıyorsa o kişiden bilgi alınabilir.çöpe yada geri dönüşüm kutularına attıklarını düşünüyorum.yada o kişi bu işlerden biraz anlıyorsa bitik kartuşları herhangi bir yere veriyor olabilir.kurumların bu konuda bir çalışma yaptıklarını sanmıyorum.

bir keresinde hastanede karşılaşmıştım.yazıcının kartuşu bitti sıra bana geldiğinde.adam dolabın kapağını açtı bir rafta belki 30-40 tane yeni ambalajı açılmamış kartuş vardı.ambalajını açıp taktı yeni kartuşu.ama kalabalık yüzünden utandım soramadım adama eskileri ne yaptıklarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolummerkezi

resmı kurumların yada bazı sırketlerın dolum yapnadıgını bılıyoruz buralardan toplanan cıkma kartus satan varmı yada yardımcı olabılecek sevınırım

dolummerkezi sahibindende orjinalden bitmiş dolum yapmamış kartuş setini 25 liraya get ile veriyorlar.ve benim bir arkadaş aldı sorunsuzca kullanıyor.
  • ıyımıs ama 10 tl ıcın degermı bılmem ıst bırkac ırtıbat sagladım bırı orhan dıye bırı 10 tane yolladı 3 tane saglam cıktı ılk bastan gerı alrım calısmayanları falan dedı ama yok....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ıyımıs ama 10 tl ıcın degermı bılmem ıst bırkac ırtıbat sagladım bırı orhan dıye bırı 10 tane yolladı 3 tane saglam cıktı ılk bastan gerı alrım calısmayanları falan dedı ama yok....

ikinci el her zaman risktir bu tip ürünlerde.. özellikle toptan satan birinden hic alınmaz.. ev kullanıcısı olur, dükkan sahibi olur o zaman sorun cıkmaz da diger türlü hep risktir bence
  • zaten kartuş bitince dolum yaptırmayan mı kaldı çevremde dolum yaptırmayan yok araştırdım boş kartuş buluyum belki faydam olur diye dolum merkezine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

ıyımıs ama 10 tl ıcın degermı bılmem ıst bırkac ırtıbat sagladım bırı orhan dıye bırı 10 tane yolladı 3 tane saglam cıktı ılk bastan gerı alrım calısmayanları falan dedı ama yok....

ikinci el her zaman risktir bu tip ürünlerde.. özellikle toptan satan birinden hic alınmaz.. ev kullanıcısı olur, dükkan sahibi olur o zaman sorun cıkmaz da diger türlü hep risktir bence

meco burası bir dükkan ve get ile satıyorlar zaten calışmassa mecbur olarak geri alacaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.