Şimdi Ara

Tek bir oyun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Açıkcası bunun gibi bir çok konu açılmış biraz göz attım fakat nedense benimde içimden açmak geldi.Birde konu dışında bir arkadaş gaz verince
    Ben Temmuz ayı sularında 1.500 YtL değerinde bir bilgisayar almak istiyorum..
    1.500 YtL Laptop 'ta çok iyi işler çıkaramayacagı düşüncesindeyim ( ne kadar dogru ? )
    Bu yüzden masa üstü bir bilgisayar alacagım.
    Garantili bir bilgisayar istiyorum..

Ben bilgisayarımda tek bir oyun oynarım , daha dogrusu oynadıgım oyun sayısı çok azdır.. Sık ve sürekli oynadıgım için bir oyunu 1.500 YtL ile " en iyi şekilde " nasıl oynayabilirim sorum bu..((( En iyi şekilde den kastım ; takılmaları minimumda tutarak , alınan ekran kartı hatalarını minimum alarak vb..)))
    Oyun : Silkroad Online.
    Bu da oyunun minimum ve önerilen özellikleri ;http://www.silkroadonline.net/guide/sy_setinfo.asp

Yardımlarınız için teşekkürLer..

• verdiğiniz linki açamadım oyunu tanımıyorum ama 1500 ytl ye iyibir masaüstü pc toplayabilrsiniz. sakın ha gidip x markaya para vermeyin . kendi topladığınız 1.5 kat daha kaliteli olacaktır aynı paraya
  • Oyun çok sistem istemiyor. Hatta sistem bile istediği söylenemez. Oynamak için pcye ihityacınız yoktur felan...

Şimdi 1500Liraya laptoplar var fakat ileride ekran kartı sorun yapar diyeyim ve laptop konusunu kapayayim.

İstanbuldaysan PC toplayabileceğin en iyi yer inventusdur. Kadıköy moda sularında biryerde inventus.com.tr den inceleyebilirsin. Oraya gidersin Meltem hanım orada senle ilgilenir sistemini alır. Parçaları kasaya takarlar test yaparlar vs. Hiç sorun olmaz o. EN ufak teklemede bile gidersin ilgilenirler gram para almazlar.

Gelelim parçalara ilk olarka şunu sorayim monitör klavye mouse dahilmi 1500liraya ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Oyun çok sistem istemiyor. Hatta sistem bile istediği söylenemez. Oynamak için pcye ihityacınız yoktur felan...

Şimdi 1500Liraya laptoplar var fakat ileride ekran kartı sorun yapar diyeyim ve laptop konusunu kapayayim.

İstanbuldaysan PC toplayabileceğin en iyi yer inventusdur. Kadıköy moda sularında biryerde inventus.com.tr den inceleyebilirsin. Oraya gidersin Meltem hanım orada senle ilgilenir sistemini alır. Parçaları kasaya takarlar test yaparlar vs. Hiç sorun olmaz o. EN ufak teklemede bile gidersin ilgilenirler gram para almazlar.

Gelelim parçalara ilk olarka şunu sorayim monitör klavye mouse dahilmi 1500liraya ?

Hemen girip inceliyorum ..
    Evet onu yazmayı unutmusum.
    Klavye ve mause umdan memnunum fakat fiyata 19inç ekran da dahil :=)
    Edit: 19" diye gösteriliyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 17 Haziran 2008; 20:23:57 >

• İNTEL - E 8400 CPU
    ZOTAC - 9600GT GDDR3 512MB 256BIT EKRAN KARTI
    GİGABYT P35 DS3R Mİ NE WARDI ONDAN AL GERİ KALANINI DA BUNA UYDUR... GÜZEL OLUR BENDE KNİGHT OYNUYORUM SİSTEM GÜZEL İŞLİYOR HİÇ BOĞUNTU KASINTI OLMUYOR
  • http://inventus.com.tr/donanimliste.htm

Burdaki Oyun3 ü tavsiye ediyorum tamamen. BU arada LCD için de şu linkdeki alete bakabilirsin.

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=407&pid=3832

Bende bundan var. Sorun yok temiz.

• Oyun 3 peşin 1201 YTL, LCD'de 265YTL

1201+265= 1466 YTL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

http://inventus.com.tr/donanimliste.htm

Burdaki Oyun3 ü tavsiye ediyorum tamamen. BU arada LCD için de şu linkdeki alete bakabilirsin.

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=407&pid=3832

Bende bundan var. Sorun yok temiz.

Sessizleştirilmiş kasa : )
    Bu özellik güzelmiş benimki baş agrıtıyor.

Şimdi bu ekran ; 36 ay 3 sene garantili
    Kasa ; Sadece bir parça 5 yıl garantili ??..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 17 Haziran 2008; 20:51:28 >

• silkroad öyle sistem isteyen bir oyun değildir 1500ytl paraya alacağınız her laptop bu oyunu rahat oynar ayrıca laptop alırsanız daha kullanışlı olur ve yerden kazanısırsınız 1500ytl bütçeye ACER'dan 8600M GS 256MB ekran kartlı 2GB ramlı mükemmel bir laptop alabilirsiniz ACER 5920G serisini tavsiye ederim kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

silkroad öyle sistem isteyen bir oyun değildir 1500ytl paraya alacağınız her laptop bu oyunu rahat oynar ayrıca laptop alırsanız daha kullanışlı olur ve yerden kazanısırsınız 1500ytl bütçeye ACER'dan 8600M GS 256MB ekran kartlı 2GB ramlı mükemmel bir laptop alabilirsiniz ACER 5920G serisini tavsiye ederim kolay gelsin

Aslında mantıklı buda..
  • biraz daha ekle kralını al asus m51sn 250-dv
  • Ama sonuçta ileride sadece Silkroad olmayacak benim sana önerdiğim sistemler ileriye yönelik. O pcyle herşeyi yapabileceksin sonuçta. Sadece silkroad içinde laptop almak kısa ömürlü bir işlem.
  • Bu oyun çok kota yiyor mu?
  • başka oyun oynamayacaksan şayet laptop yeterli olur heryere götürüp oynayabilirsin.
  •  Tek bir oyun..
  • O bütçeyle laptopta zor oyun oynarsın. Ama masaüstü baya işini görür.
  • teşekkürler.Ben masa üstü düşünüyorum nede olsa multi client ile birdn fazla char a girmek isteyeceğim :) Amac bir char ı lagsız oynatmak değil 2 - 3 charı lagsız oynatmak veyahutta 2 char stall da iken 3. sünü kasmak vs vs .

Stall = pazar kurmak..
  • lagsız oynatmak işi internet hızına bağlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.