Şimdi Ara

Tek başıma kafama yatan ortam bulmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildiğiniz zorla asosyal hayatı yaşıyorum,önceleri asosyal ve alkoliktim,bir arkadaş çevrem var her gün köpek öldüren şarap içiyolar hep kavga edip insan dövüyorduk,benide her gün çağırıyolar en son kovaladım bunları,dükkan kundakladılar diye,

şimdi tek kaldım şöyle kendim gibi insan dostu arkadaşlar arıyorum,tek başıma kafelerde takılsam sorun olur mu ki,çok utanıyorum sevgilimde yok 22 yaşıma geldim,bir zamanlar vardı geçmişte kaldı,biraz piskopat tipliyim ama boyum vücudum yerimde yakışıklıyımda,biraz saçlar döküldü karı kız üniversitede çok kesiyo beni ama konuşamıyom

kendimi değiştirmek istiyorum artık,şükür kendim için birşeyler yapmaya başladım tekte olsam üniversiteye gidiyorum,ehliyetimi aldım,çalışamıyom kabiliyet yok 1 hafta bir yerde çalıştım kovaladı beni,(garsonlukdu oda yoruluyodum çok,)

tek başıma böyle kafelerde takılsam sosyal insanların olduğu az değişik ortamlar görmek istiyom olabilirmi arkadaşlar,bana napıyo bu deli hep tek başına demesinler,çünkü yaşadığım yer küçük ve herkes belli bir süre sonra birbirini tanır

• Var mı gelişme hocam
  • Serseriliğe devam knk külhanbeyilik
  • yok be hala boşa yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıSoylusu

yok be hala boşa yaşıyorum

Ben de bi umut birşeyler olduysa diye
    bende boşa yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıSoylusu

kendimi değiştirmek istiyorum artık,yoruluyodum çok,)

nickinden baslayabilirsin kardesim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.