Şimdi Ara

tek bacagim kisa askere alirlarmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sag bacagim dogustan 3-3.5 cm kisa tabanlik kullaniyorum yuruyusumde falan bi problem yok normal hayatima devam ediyorum bi agrimda yok askere alirlar mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasancanözd -- 5 Kasım 2014; 13:51:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gitmek istersen alirlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hasancanözd

Sag bacagim dogustan 3-3.5 cm kisa tabanlik kullaniyorum yuruyusumde falan bi problem yok normal hayatima devam ediyorum bi agrimda yok askere alirlar mi

Gitme bence. Gitsen de bir çok askere yaptıkları gibi komutanlara hizmet ettirmek için kullanacaklar sonrada bunun adına vatani görev diyecekler.
  • quote:

Sag bacagim dogustan 3-3.5 cm kisa tabanlik kullaniyorum yuruyusumde falan bi problem yok normal hayatima devam ediyorum bi agrimda yok askere alirlar mi

Gitmeyin hocam. Gecmis olsun bu arada.

• Orda da sorun yok dersen yat 20 şınav derler sonra
  • hasancanözd H kullanıcısına yanıt
    Gitmek istersen kendini kasıp düzgün yürürsen alırlar ama gitmek istemiyorsan muayenede tabanlığı kullanmayıp birazda sekerek yürürsen
    muhtemelen çürük verip gönderirler..
  • Sana bağlı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eger askerlik gorevimi yapmak istiyorum diyorsan git ve bunu belirtelerek askeri hastaneden belge al. Disardan rapor alirsan bakmazlar. Rapor al diyorum cunku saglam olupta askersen kacmak isteyen cok kisi var. Onun icin elinde belge olsun. Sik sik hava degisimi alirsin,oyle zor seyler yapmazsin. Gecer gider. Askerlige git ilerde torununa anlaticak anilarin olsun ;)

Bende belden iltihapli romatizma hastasiyim ama gitmeyi cok istiyorum.

• aynı soruna sahip biri olarak, eskiden olsa almazlardı diyorum. ama şimdi durum nedir bilmiyorum.
  • Gitme

• quote:

Askerde kimse kimseye acımıyor.Sakın gitme boşver.Böyle bir mazeretin varsa GİTME..Dışardan anlatıldığı veyahut görüldüğü gibi değil..

• ben gitmezdim herhalde ama karar senin

• Gitme
  • Bendede taban problemi var ve 42 numara ayakkabı giyiyorum. Ayakkabı sağ ayağıma tam oluyor ama sol ayağıma biraz küçük geliyor. Sol ayağım diğerine göre biraz küçük yani ve yürümemde ufak bi topallık var ve bunların üstüne her 2 ayağımda nasır var ve ağrı yapıyor. Sizce beni alılar mı?
  • Emrsy kullanıcısına yanıt
    Hava degisikligi isini sevdim ama dusunsene gitmedin arkadaslarin askerlik anilarini anlatirken sen bos bos bakicaksin o da onemli degil tek problemim kiz vermezler diye korkuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.