Yüzbaşı
31 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 13 (Bu ay: 0)
Gönderileri
abi siz nasıl insanlarsınız yav, tmm rankedda anladık sizden kurtulamıoruzda burda yapmayın be kardeşim o kadar useless kalıoosunuzki
arkadas bu nedir ya top lanede oynuyanlar ya aşırı feedliyor yada aşırı feedleniyor ortası yok mu bu işin, bıktım artık gram zevk almıyorum su top lane oynuyanlar yuzunden o akdar alakasız skorlarla laneden cıkıolarki oyunu kontrol edemıosunuz karsınıza birden 10-0 giden irelialar 0-10 giden jaxlar rivenler ekkolar fln geliyor ve oyunun kaderi onların elinde oluyor midgamede, tank metasında böyle saçmalıklar olmuyordu ne güzeldi be
elimde bozuk ipod classic 120 gb vardı arkasında 2008 yazanlardan neyse 3-4 senedır bozuktu bugun tamire gönderdim anakart bozulmus 120 dolar istiyorlar bu fiyata degermi tamir ettirmeye yoksa başka modelleremi yöneliyim ?
konusu açıldımı bılmıyorum ama lol.gamepedia ya göre geçen seneki lig formatı değişmiş bu sene dp amerika takımlarıyla oynamıyacak, rakipleri rusların 1.si ve ocenin 1.si Bence brezilyanın olmaması buyuk bir şans olabilir

bilmeyenler için geçen seneki format :latin america , brezilya , genel olarak avrupadan bir amatör takım,tr ve oce nin birincileri kendi aralarında maç yapıyorlardı ilk wc gidiyordu

şuan ise latin america ve brezilyanın kazananı kendi arasında , rus-oce-tr kendi arasında yapıp kazananlar gidicek
konu açılmış
reddit konusu
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1u1169/sk_wrapping_up_2013_including_nyph_and_oce_updates/

buda orjinal metin
http://www.sk-gaming.com/content/546839-Wrapping_up_2013

keşke candypanda yıda alaydı gelirken neyse buda iyi

- bilmeyenler için şuanki alliance takımı

wickd - shook - froggen - tabzz - nyph
xx adlı sahıs sahtekardır konusunda bi tartısma oldu arkadasın konusu baltalanmasın daha fazla diye yenı konu acıyım dedım. Bazıları duoq nun eloboost yapmaya yarar sagladıgı gorusunde örnek olarak ;

-şimdi 2 tane smurf oyuncu ele alalım bırı diamond 1(A) digeri bronze 5(B) olsun

-bu iki adamın aynı anda smurf kastıgını dusunelim rankedda yani hep beraber girdiklerini sonuc alarak bu 2 arkadas gold gibi bi yerde bitirirler mmr ortamalarına bakıcak olursak (tek baslarına mac atmadıklarını dusunursek)

-A olan arkadas gold olduktan sonra duoq bırakıp tek basına mac atmaya basladıgını dusunelım 40 maca diamonda cıkar zaten (snoopeh'in bile silverdan diamonda 80 macta cıktıgını dusunursek)

sonuca baktıgımızda bronze olan arkadas gold olmus oluyor, bi cogunuza göre bu adam kendı karakteriyle oynadıgı ıcın eloboost yapmamıs sayılıyo ama bana göre o adam hak etmeden o konuma geldıgi gerçeginide degistirmiyo

fasmodeyın dedigi gibi riot fedakarlık yaparsanız diyerekten(A kişisi için) bu duruma izin verıyo ama su varki bu sistem hiç adil degil o yuzden duoq' ya divisionlar arası sınır getırılebılır tabi smurfu önleyemezler ama su gercekkı divisionlar arası fark fazla olunca duoq bi nevi eloboost olmus oluyo hemde ciddi bi nebzede.

sonuc olarak goldla platın duo gırmesi pek fark yaratmazken challangerla bronzun gırmesı cıddı fark yaratıyo, Bazı forumdakı arkadasların elemelerınde yuksek elolu arkadaslarla para karsılıgı duo gırmesi sözkonusu fakat ben bunun adil olmadıgını dusunyorum her ne kadar yasak olmasada eloboosttan pek farkı olmadıgını dusunuyorum

not: kimseye duo gırmeyın demıyorum isteyen tabiki bronzela yada challangerla girebilir.

edit: yukardaki örnekte adam gold olabiliyoken , kendi basına gırınce gold olamıyo bunun sebebini düşünün diyorum, goldlarla oynuyıp kazanmıssa haketmıstır demeyin lütfen
dk Morten “Zorozero” Lyng Rosenquist – Top Lane
fr John “Hyrqbot” Velly – Jungle
no Erlend “Nukeduck” Holm – Mid Lane
cz Aleš “Freeze” Kněžínek – AD Carry
sp Alfonso “Mithy” Aguirre Rodriguez – Support
dk Martin “Deficio” Lynge - Manager/Coach
dk Rammus “MrRallez” Skinneholm – Sub
dk Tobias “Malunoo” Magnusson – Sub

lemondogsdan dolayı 1 takımlık yer acıldı lcsde

-eski oyunculardan edward,tabbz,dexter ve kev1n acıkta kaldı suan
-shook ve jwaow flnda hala duruyo tabi nabıcakları belli degil
-oceloteda duruyo sanırım
maç baslıcak arkadaslar bırazdan tekrarı izlemek sıkıntılı oldugundan hatırlatıyım dedim

http://www.twitch.tv/ongamenet
artık sıkıldım aynı herolarla oynamaktan bot lanede hem sup hem adc hero sayısı sızcede cok eksık degılmı ? bi arka arkaya 2 sup fln cıkardılar ama nami fln tutmadı bi thresh tuttu adc desen quinn bence hala cok sacma adc olarak

ayrıca indirimlere bakıyorum hep 2 mid herosu ya skini yada kendısı ındırımde bot lane için 2 haftada 1 anca indirim goruyosun ve bunun uzerıne zac ve lisandrayla devam edıyolar sizcede adeletsizlik yokmu
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 711
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.477 (Bu ay: 346)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 84 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.