Şimdi Ara

Tehdit Üzerinden İfade

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iyi akşamlar. Aşağıdaki komşumla birbirimizi hiç sevmeyiz. Apartman toplantıları olsun bir türlü yıldızımız barışmadı.Oğlu evde sürekli yüksek seste müzik dinliyor polis gelip uyarınca hala devam ediyorlardı.

1 hafta önce apartmanda karşılaştık ses yapmayın bıktık sizden diyince karakola gidip yalan yere beni tehdit etti demiş. Karakoldan aradılar tehdit ve hakaret diye etmediğimiz birşey için ifade vereceğim.

Ben bu ses sorunuyla da birlikte nasıl bir ifade vereyim? Yani fiziksel kuvvet uygulasam en başta yapardım.

• Dövseydin boşuna ifadeye gitmemiş olurdun. Onlara söyleyeceğin şey sadece "evet dövdüm" olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Mart 2025; 8:52:10 >
  • etmedim diyeceksin. kanıt da yok zaten.

ama sen de bunları yap bu arada;
    https://forum.donanimhaber.com/ust-komsuyu-mahkemeye-versem-kazanir-miyim--157628767-2#160933978

bu işin sonu kötü biter diyorsan da o zaman taşınacaksın.

milletin kızına tecavüz edip gökdelenden aşağı atıyor zengin çipleri, sonra serbest kalıyorlar ... bunlar ne ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 14 Mart 2025; 17:34:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Senin verdiğin o tavsiyeler bir şeye yaramaz. Burada zemin katta oturan biri var; tam manyak gerçekten. Herkesle kavga ediyor ve mahkemelik oluyor. Alkolik olduğunu söylemeliyim. Kafa iyiyken millete bulaşıyor, kafa ayıkken yalakalık yapıyor. Elemanda alkol, ot, hap her yol var. Apartmandakiler, "Bunu bu apartmandan attıralım." diye geliyorlar, ama ev sahibini attırmak imkansız gibi. Hatta ben bu adamın başına emniyeti de komple bela ettim polis biraz adam etti.

Neyse, bu bana da bulaşma hatasını göstermişti hatta ama haddini bildirmiştim. ( Dayak atmadım ama istersem atabileceğimi biliyor ) Artık beni gördüğü zaman kafasını yere yönlendiriyor ve yanımdan o şekilde geçiyor. Şakam yok ve korkum hissim zaten yok. Gerçekten döverim ama mantığımla düşününce bunu ilk çözüm yöntemi olarak görmüyorum. Çözüm yöntemi önce sözlü olmalıdır, sonra polis, eğer devam ediyorsa durumun ciddiyetine göre diğer yönteme başvurulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Mart 2025; 17:57:57 >

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    alkolik adama biber gazı meze gibi gelir, ona çözüm zor
    ama ev sahibine gerek yokki, apartman çoğunluğu toplasın imzayı, şutlayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Motorlu polis başka. Normal üniformalı polis gibi değil. Ben emniyetten motorize ekibi bunun başına sardım. Tanıdıklarım var. Geldiler gittiler bununla uğraştılar. Hatta bir akşam ambulansla geldiler, bunu hastaneye götürdüler falan oradan serbest kaldı. Bu herifi hastaneye götürmek için bir yerlerden karar mı çıkarttılar ne yaptılar bilemiyorum ama ambulansa yükleyip götürdüler bunu alkolik diye ahahaha.

Bu fare gibi eve saklandı dışarı çıkamıyor hastaneden başka ne yaptılar bilmiyorum ama gerçekten adam ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Mart 2025; 18:39:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hatta ben dedim ki, bunu adam edin dedim. Ahahahaha

Emniyet isterse her şeyi yapabilir. Ev sahibi için mahkeme yoluyla tahliye imkansız değil ama imkansıza yakın gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.