Şimdi Ara

TEHDİT EDİLDİM BU ÜLKE YETTİ ARTIK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
3
Favori
25.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
364 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Why Shy kullanıcısına yanıt

    Corona sebebiyle olan bir haber başlığı bulamadım hocam. Haber kaynağını atma şansınız var mıdır?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polise haber vermediniz mi ? Nasıl göz yumuluyor bu tip şeylere anlamıyorum. Sırf bu tip olaylar yüzünden bulunduğum ilin ilçesinden bile 'dışarıya tek başıma çıkmıyorum geceleri. Otogarlarda oluyor bu tip şeyler dikkat edin hocam. Ben yaşamadım ama ' eğer gece vakitlerinde otogarda bulunsam yaşayabilirdim buna benzer bir durum. Dikkat edin ' tek iseniz eğer arabanizdan çıkmayın ' beklediğiniz kişi gelene kadar.
  • x-c9 kullanıcısına yanıt
    Hocam ' silah ruhsatı almak çok zor. Üstelik eminim ki öyle bir durumda suçlu siz olursunuz. Çünkü bu işler böyle işliyor bu dönemde maalesef..
  • themann41 T kullanıcısına yanıt

    Verdim otogardan çıkınca, biz bi bakarız diyip kapadı telefonu. İyiki de otogardan çıktığımda aramışım...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Translasyon

    Çok iyi noktaya parmak basmışsınız hocam... Hukuk belli

    bir kısma işliyor belli bir kısma işlemiyor.



    Alıntıları Göster

    yani ben belki bir kötü durumu kurtaracağım o tabanca sayesinde. kötülüğe karşı bir silah olarak kullanacağım.

    ama yok hep engel hep engel. Ben zaten bu ağzına tükürdüğümünün tabancasını magandalık için alıtor olsam 1000 kere alırdım. amacım kötülüğe karşı gerektiğinde kullanmak ve hobi. Adamın biri çıkıyor 30 kişi adama sesini çıakraıyor kadını doğruyor yol ortasında. polis ne yapsın ışınlansınmı. sen bir elinde bıçaklı delirmiş bir adamı nasıl durdurabilirsin tabancadan başka. herkes polat alemdarmı anasını satiyim.





  • Valla bu bana 2013 yilinda oldu.


    17 yasinda temiz yuzlu uniformali lise ogrencisiyken, zincirlikuyu metrobus duraginda adamin biri gelip hapisten yeni ciktim kizima dondurma alicam bana 5 lira ver yoksa valla seni burada bicaklar yeniden iceri girerim demisti.


    Verdim tabi, napicam elin manyagiyla. Isin komik tarafi uniformadan dolayi ogrenci oldugum barizdi + bildigin metrobus bekliyorum, oyle bakin bende para var turunden mesaj verecek bir yanimda yoktu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkKhan -- 24 Kasım 2020; 22:11:12 >
  • bu memlekette yok artık daha neler dediğim herşey yaşanıyor vallahi ne olsa süpriz diyemiyorum artık ! Geçmiş olsun diliyorum.

  • Sen ülkenden soğumak için yer arıyor muşun birader. At hırsızının biri sert yaptı diye ülkeye küsmek nedir. Avrupa da amerikada dilencilik hırsızlık yok mu sanıyorsunuz =)

  • Şaşırmadım çünkü benzer şeyleri çoğu insan yaşıyor. Artık böyle. Eskiden filmlerde Hindistan'ı görürdük motor sesleri, gürültü, beton yığını şaşırırdık. Artık pek bir fark kalmadı diye düşünüyorum. Eski Türkiye'yi özledim. Fazla değil bundan 15-16 yıl öncesini.

  • Geçen ayağım logar kapağına takıldı düşüyordum artık yeter bıktım bu ülkeden yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D

  • Translasyon kullanıcısına yanıt

    ahahaha Anayasada tehdit konusu mu geçiyor diyorsun . Ya bilmiyorsun bari konuşmada bilmediğin ortaya çıkmasın

  • Sorun ülkede değil. Sorun islam dininde ve müslümanlarda. Bir de eğitim seviyesinin düşük olmasında. Bu 3 madde çok önemli. Bazıları yönetim değişse her şeyin düzeleceğini zannediyor. Hiçbir şey düzelmeyecek. Ülkeleri siyasi partiler düzeltmez. Eğitim düzeltir. Genç nüfusta eğitim sorunu yok zaten. Çoğu lise ve üniversite mezunu. Esas sorun 40 yaş üstü yaşlı kesimde. 40 yaş üstünde baya bir sorunlu kitle var. Çoğu ilköğretim mezunu, çocukluğunda hiçbir şey görmemiş, psikolojileri bozuk, yıpranmış ve kötü bir hayat yaşamışlar. Bu insanların bu saatten sonra düzelmesi de mümkün değil. Ama bu zorlu hayata neden olan şey de islam dinidir. İslam dininin egemen olduğu hiçbir ülke refaha, eğitim seviyesi ve kalitesine kavuşamaz. Kısır döngü yani. Akp gitse hiçbir şey değişmeyecek. 1950 den bu yana akp yönetmiyor bu ülkeyi. Bir çok parti geldi geçti. Boş sol slogan atmayın. Mantık ve akıl ile düşünün.





  • maietnigri M kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum, bu tip adi suçlarda içişlerinden çok adalet bakanlığı ve hükimetin görevini yapması lazım.

    Bu tip adi suçlarda adam akıllı ceza olmadığı için onlarca yüzlerce sabıkası olan adam yine dışarıda.

    Polis de yakaladığı adamların salınmasından bıkmış durumda.

    Konu sahibi arkadaş iyi yapmışsın, bu ülkede sat komandosu adamı bile öldürdüler sokakta, her karşı gelme büyük risk.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzüldüm sizin adınıza.

  • Bunlar iyi günler, firavunun önümüzdeki bir kaç yıl için yaptığı planları bilseniz...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afes_89 A kullanıcısına yanıt

    Basit Tehdit Suçu ve Cezası (TCK m.106/1)

    Tehdit suçunun basit şeklinin yaşam hakkı değerlerine yönelmesi halinde cezası 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezasıdır. ... Malvarlığı değerlerine yönelik basit tehdit suçunda, suçun cezası 6 aya kadar hapis veya adli para cezasıdır.


    anayasa olarak bahsettiğim şeyi bir çocuk gibi saptırıcaksan düzgün bir şekilde söyleyeyim: Türk ceza kanunu.

  • Translasyon kullanıcısına yanıt
    Görevli işini yapınca adı şiddet oluyor,tinerci hırsız kıymete biniyor. Ülkede anlaşılamayan bir kaç şey var, bu da onlardan birisi. Bazıları çıkıp suçlu benden tarafsa sorun yok diyor, güçlü kimse yaptığı da kâr kalıyor. Benden ,senden taraf önemli değil kim kime haksızlık ediyor da herkesin haktan yana sesi çıkıyorsa ancak o zaman düzeliriz. Gerisi boş....
  • onlar otogar dilencileri, temiz gördükleri tiplere yapışıyorlar sinek gibi. direkt otogardaki güvenliği yada artık hangi emniyet mensubu varsa çağıracaksın atarlar nezarete birkaç gün. sonra yine aynı şeyi yapar ama en azından daha sonra o tür kişiler seni gördüğünde saf olmadığını bilirler.

  • Böyle insanları şikayet etmedikçe çoğalmasını sağlıyoruz . İstanbulda kadıköyde bir değnekciyi şikayet edip polise yakalattım . 1 hafta sonra gittiğimde yine ordaydı ama arabayı parkederken beni görünce hatırladı yaklaşmadı . Biraz korkusuz olmak gerekiyor ne kadar yanlış olsada vr tehlikeli olsada . İyi insanların sayısının hala kötülerden çok olduğunu düşünüyorum .
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.