Şimdi Ara

Tegra 4 işlemcili telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mount and blade için tegra 4 işlemcili telefon almak istiyorum ama internette ne kadar aradıysam bulamadım. hangi telefonlar bu işlemciyi kullanıyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flakel -- 25 Şubat 2016; 15:34:51 >

• Lg optimus 4x ve htc one x tegra islemcili olarak uretildi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tegra 3
  • xiaomi mi3 ü 2 seri oalrak üretmişti tegra 4 ve snapdragon 800 lu olarak ama tegra sürümü wcdma desteklemiyordu sadece çinde olan bir sistemi destekliyordu sahibindende bulabilirsin ama değmez bence başka modelde pek aklıma gelmiyor maalsef ha sadece oyun için alacaksan nvidia shield kelepir bulmaya bak bence o da tegra 4 lü
  • Bir oyun için değer mi? Konsol mu alıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenyar

Lg optimus 4x ve htc one x tegra islemcili olarak uretildi..

Hocam onlar tegra 3 müş.
  • Telefon almısken mount blade açan olsun diyorum almışken tam alayim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

xiaomi mi3 ü 2 seri oalrak üretmişti tegra 4 ve snapdragon 800 lu olarak ama tegra sürümü wcdma desteklemiyordu sadece çinde olan bir sistemi destekliyordu sahibindende bulabilirsin ama değmez bence başka modelde pek aklıma gelmiyor maalsef ha sadece oyun için alacaksan nvidia shield kelepir bulmaya bak bence o da tegra 4 lü

nvidia shield'i bulamadım türkiyede satılıyomu kesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flakel

Telefon almısken mount blade açan olsun diyorum almışken tam alayim :)

Tegra 4 kullanan bir telefon Türkiye'de satışa sunulmadı bildiğim kadarıyla. Zaten başarısız bir chipset.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.