Şimdi Ara

Tegra 3 hala iyi bir işlemcimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak şuan elimde bir galaxy s2 var telefonuma bayılıyorum fakat oyunlar çok zevksiz geliyor çünkü tegra işlemcili cihazlarda tegra efektleri var ve o şekilde bana göre oyun daha bi güzel daha zevkli oluyor bu durumdada bende soğudum telefonumda oyun oynamaktan . şimdi ise düşünüyorum telefonumu satıp tegra işlemcili bir telefon alıyımmı diye fakat internette okuduklarıma göre artık tegranın performansı ( 3 ün ) yetmiyormuş fazla şarj yiyormuş bazen kasmalar fln oluyormuş fln bu durumda benimde hevesim yıkıldı :( şimdi anlamadım tegra eskisi kadar iyi değilmi yani şimdi yeni işlemcili telefonlaer tabletler çıktı obnların karşısında güçsüzmü kalıyor yeni çıkacak oyunları fln çalıştıramazmı ? cevap bekliyorum alıntıyla cevaplarsanız sevinirim

not : arkadaşlar eyer tegra efektlerini s2 ye eklemenin bi yolu varsa söyleyin benim açımdan çok iyi olur

• İyi bir işlemci ve herkesin kullanmasının sebebi çok ucuz olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende eskidiğini duydum fakat hiç karsilastırma yapmadım. Bence s2 harika bi telefon yeni telefon alman biraz israf olur sanki

• Tegra 4 umu beklesem ??? S2 iyi bi telefon biliyorum fakatsu efektler teleondan soguttu beni

• quote:

Orijinalden alıntı: muratal

İyi bir işlemci ve herkesin kullanmasının sebebi çok ucuz olması.

tegra pahali bir islemci ve telefon piyasasinda cokda yaygin degil.iyi olup olmamasina birsey diyemem.
  • tegra 3 yeni yeni yayılıyor, 4'Ü beklemek çok mantıklı olmayabilir...
  • Peki yeni çıkcak oyunları oynatabilrmi bi çok kaynak eskidiğini fazla şarj yediğini söylüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tegra mobil islemci olarak hic bir zaman iyi olmadi invida tegra nin kendi oyunlari haricinde zaten androide adapte olamadi bu islemci

• Tegra muadilleri arasında en iyisi değil ama bu onu kötü bir platformda yapmıyor. Atrix 4g de tegra 2 vardı, benim eski telefonumdu, hiç bir oyunda, programda sorun yaşamadım gayet performanslı idi. Şimdide htc one x kullanıyorum, keza aynı şekilde performansından memnunum. İleride çıkacak oyunlarda hiçbir problem çıkarmayacaktır zira şu anda daha güçlü platformlara nazaran bu hali ile bile daha detaylı grafikler sunmakta ve hiç bir takılma, tekleme yaşatmamakta. Gönül rahatlığı ile tegra lı bir cihaz alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiseoflex

Peki yeni çıkcak oyunları oynatabilrmi bi çok kaynak eskidiğini fazla şarj yediğini söylüyor

tegra 3 eskimedi eski teknoloji kullanilarak uretiliyor(40nm)buda fazla sarj yiyor fakat one x son guncellemelerle bayagi iyi duruma gelmis.fakat yinede s3'un gerisinde onun haricinde bir cok konuda eksigi yok fazlasi var.ayrica jb ile cok daha performasli olacaktir.son cikan oyunlardan kastin ne bilmiyorum fakat 1 yil cok rahat goturur.sonraki yil o.c. yaparsin 1 yil daha goturur ondan sonra one x100+ alirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: retro.

quote:

Peki yeni çıkcak oyunları oynatabilrmi bi çok kaynak eskidiğini fazla şarj yediğini söylüyor

tegra 3 eskimedi eski teknoloji kullanilarak uretiliyor(40nm)buda fazla sarj yiyor fakat one x son guncellemelerle bayagi iyi duruma gelmis.fakat yinede s3'un gerisinde onun haricinde bir cok konuda eksigi yok fazlasi var.ayrica jb ile cok daha performasli olacaktir.son cikan oyunlardan kastin ne bilmiyorum fakat 1 yil cok rahat goturur.sonraki yil o.c. yaparsin 1 yil daha goturur ondan sonra one x100+ alirsin

Cevap icin tesekkurler peki Su efektleri eklemenin bir yolu varmi ??

• quote:

quote:

quote:

efekleri sen eklemiyorsun oyunlari indirirken tegra desteklileri indirirsin o efektlerde oyunla birlikte gelir.bu arada tegra desteklilerin sonuna thd yaz google'da ara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

efekleri sen eklemiyorsun oyunlari indirirken tegra desteklileri indirirsin o efektlerde oyunla birlikte gelir.bu arada tegra desteklilerin sonuna thd yaz google'da ara

teşekkür ederim öğrendiğim iyi oldu :)

• konu başlığına bak çay demle tegra işlemcisinden daha iyisi mi var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.