< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 30 Mart 2018; 19:10:8 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 30 Mart 2018; 19:10:8 > |
Meydanlarda oluk oluk kan akacak diyen mafia babasına da uygulasaydınız keşke bu adaleti
|
İyi olmuş ..ben askerken vakit degil cuma namazı bile kılamazdık yasaktı .o zihniyetden kalma ebu cehiller kalmış demek.
Allahın emrini yasak etmek nedir yahu. |
bırakın şu olayı normalleştirme veya adalet yok izlenimi verme çabalarını.her konuya muhalefet olunmaz
|
Tehdidi görmezden gelip olayı dine bağlayan din düşmanları için iyi malzeme çıkmış.
Gariban askerden ne istiyorsun sen. O askerlerden biri ben olacaktım yakarım hayatımı yine de o namluyu müsait yerine tıpa yapardım. |
Özgürlük özgürlük diye bağıran ateistler, hayırdır? Konu bir kaç Müslümanın askerde cemaat ile namaz kılmasına gelince özgürlükle bağdaştıramadınız mı?
Teğmene verilen ceza tam yerinde olmuş. Umarım bir daha askeriyenin önünden geçirmezler. |
kışlaya din girerse herşey bitmiştir
|
Kaynak ne? TSK kuralları değil Allah'ın kuralı önemlidir.
“Savaşta mü’minler arasında bulunup da onlara namaz kıldırdığın zaman, onlardan bir kısmı seninle birlikte namaza dursunlar ve silâhlarını da yanlarına alsınlar. Onlar secde ettikten sonra geri çekilip düşmana karşı dursunlar ve yerlerine henüz namaza durmamış olan diğer topluluk gelsin. Onlar da tedbirli şekilde ve silâhlarını yanlarına alarak seninle beraber namaz kılsınlar.” (Nisa, 4/102) Ayrıca peygamber efendimiz bedir savaşında dahi namazı terk etmemiştir. Bilmeden fikir sahibi olmayın! |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 30 Mart 2018; 21:18:4 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 30 Mart 2018; 23:32:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 31 Mart 2018; 0:9:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 31 Mart 2018; 2:51:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |