Şimdi Ara

Tefeciye borçlandım(ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mahallede internet kafe + playstation tarzı bi yer açmayı yıllardır çok istiyordum, mahallemizde daha önce böyle bir yer olmadığı için ihtiyaç ve talep çoktu. Anlıycağınız öyle bir kafe ile köşeyi bile dönerdim. Fakat dükkan kiralarının fazla olması yetmiyormuş gibi talep edilen oyunları kaldıracak bilgisayar sistemleri de hiç ucuz değildi. Zaten yeni nesil konsollar bi dünya para. Toplamda kendi birikimime ek olarak 50 bin liraya ihtiyacım olduğunu hesapladım. Başta akrabalardan toplarım diye düşündüm köye bile gittim ama sadece ne kadar çıktı biliyor musunuz? 650 lira. Bu kadarcık para için köyde enseye fakir damgası da yedik. Böyle ilerleme kaydetmem imkansızdı bankadan kredi de çekemiyordum, kefilim yoktu. Ne yap ne et derken yolda yürüyorum, simitçiden simit alan takım elbiseli bi adam gördüm, dikkatimi çekmesinin sebebiyse simiti almasına rağmen bir de simitçideki paraları alıyordu. Bunu görünce çok şaşırdım ve başta hırsız sandım ama daha sonra bindiği arabayı görünce onun normal bir adam olmadığını anlamıştım. Simitçinin yanına gittiğimde takım elbiselinin sadece tepedeki gerçek gücün bir piyonu olduğunu söyledi. Haftaya aynı saatte yine parayı almaya gelecekmiş. Ben de bu herifler millete borç para da verir diye düşündüm sonuçta epey birikimleri olmalıydı. İşleri hızlı yapmam gerektiğinde heyecanlanan bir insanım, önceki anılarımı anlatırken de farketmişsinizdir hep heyecanlanıp bir delilik yaparım. Bu sefer de tam 1 hafta sonra aynı gün, yine aynı takım elbiseli adam geldi arabadan inip parayı almaya geldiğinde ben arabaya koşup bagajına girdim. Bagaj silah doluydu, inanın o an biri patlasa delik deşik olurdum. Daha sonra pişman oldum ama iş işten geçmişti artık. Tahminimce patronun yanına gidiyorduk. Şehrin gürültüsü artık geride kalmıştı anlaşılan şehir dışında gizli bir yerde kalıyordu. Araba durduğunda adamın silahları yanıma alayım dediğini duydum o bagajı tam açtığı sırada yolda susturucu taktığım hardballer ile headshot attım. Arabadan inip adamın takım elbisesini giydim ve cesedi bagaja tıktım. Artık içeriden biri gibiydim. Mutfağa gidip aşçıyı öldürdüm ve onun da kıyafetlerini giyip patrona yemek götürme bahanesiyle ilerlemeye başladım. Ensemdeki fakir damgasını gizlemem gerekiyordu yoksa patron olayı anlayabilirdi. Hemen bir fular alıp orayı kapattım sonunda kapıyı açıp içeri girdiğimde patron mahallede gördüğüm simitçinin ta kendisiydi. Bana bakıp yavaş bir şekilde alkış çalıyordu. Bir süre daha alkışladıktan sonra azmime hayran kaldığını ve bana istediğim kafeyi açacağını söyledi. Ama aklımda yüzlerce soru var dedim, zamanı gelince hepsini cevaplayacağını söyledi. Şuanda hayalimdeki kafeyi işletiyorum ve arada bir gizli göreve çıkıyorum ama ensemdeki damga hiçbir zaman gitmeyecek, biliyorum...

• yemin ederim bunu beğenicem
  • güzel düşünülmüş
  • okumayın hitman !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hot story bro

• Sonunu yanlış tahmin etmişim ama güzeldi, ben tefefinin kızına aşık olur diye bekliyodum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın simitçi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Tefeciye borçlandım(ciddi)
  • böyle insanları bloklayın, zaman geçtikçe karşınıza bloklu şekilde çıkacaklar ve ne kadar doğru bir iş yaptığınızı anlayacaksınız.

konuyu şöyle bir göz ucuyla görünce kendinizle gurur bile duyabilirsiniz. Çok isabetli bloklarım var, nerede boş konu boş insan var

resmen nokta atış bloklamışım. Daha ne bekliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

/>

bu saçma karıyı görünce 100 kez izliyorum
  • "Ensemdeki fakir damgasını gizlemem gerekiyordu yoksa patron olayı anlayabilirdi"

olmuş hocam devam
  • Okuyun. Beğendim. İlk defa csb beğendim. Sonu şaşırtıcı olmuş.

• okumadım

ruhuna el fatiha
  • Okuyun çok güzel OKUYUN

• bagaja kadar okuduk ya kahretsin
  • Okumayın Kezbani

• Hepinizi kafeme beklerim beraber DH günü yapalım
  • Beyendim

• Bro Story Cool

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.